Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Supersport za pár korun: Jedno z posledních čistě spalovacích Lamborghini se teď prodává levně

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Udělejte si klukovskou radost a kupte si jedno z posledních čistě spalovacích Lamborghini. Desetiválcový supersport Huracán Tecnica se teď nově prodává za opravdu lákavou cenu, ale budete si jej muset složit. Je totiž novou stavebnicí LEGO Technic.

Slavná éra pomalu končí. Lamborghini Huracán Tecnica je jedním z posledních čistě spalovacích supersportů italské automobilky s rozzuřeným býkem ve znaku. Už teď se naplno věnuje elektrifikaci a vůbec první hybridní „lambo“ je dvanáctiválcové Revuelto. Pokud však ještě dnes chcete oslavit legendární éru placek Lamborghini požírajících pouze benzin, budete se muset spokojit s menším a brzy končícím Huracánem.

Základní desetiválcový supersport od Lamborghini už je beznadějně vyprodaný, ale na oficiálním internetovém obchodu značky se objevila nová šance, jak jej mít doma. A navíc překvapivě levně. Italové se znovu spojili s populárním výrobcem stavebnic Lego a odhalují exkluzivní a zběsile rychlé Lamborghini Huracán Tecnica, který si můžete postavit z kostiček.

Video se připravuje ...

Nová stavebnice se představuje v řadě pokročilých „dospěláckých“ modelů LEGO Technic a k jejímu dokončení musíte podle návodu složit 806 dílků. Díky autentickému zpracování má Huracán Tecnica otevírající dveře, zatáčející kola i atmosférický vidlicový desetiválec s pohyblivými písty. Dokončený model pak má 28 cm na délku, 12 cm na šířku a 8 cm na výšku.

Nová stavebnice je už dnes k dostání na oficiálních eshopech značek LEGO a Lamborghini i v českých obchodech. U nás ji koupíte s doporučenou maloobchodní cenou 1329 Kč.

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Doporučujeme