Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Alto s novou tváří pro rok 2013

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Suzuki v Číně představuje modernizované městské mini Alto s důkladně přepracovanými předním partiemi.

Jeden z nejmenších modelů v nabídce automobilky Suzuki se v modernizované podobě představuje na autosalonu v Chengdu v provincii Sichuan na jihozápadu Číny. Aktuální sedmá generace je pokračovatelem více než třicetileté tradice tohoto modelu a byla představena v roce 2009.

Suzuki Alto je populární především na asijských trzích a i proto se v modernizované podobě představuje v Číně. První sada fotografií odhaluje zcela nové přední partie. Zcela nový přední nárazník doplňují hlavní světlomety, které opustily kapkovitý tvar a malá Suzuki vyměnila svůj původně roztomile vykulený výraz za výrazně dynamičtější vzhled.

Zbytek exteriéru na rozdíl od přídě prodělal pouze drobné retuše v podobě nových krytů kol a designu litých kol a na zádi jsou koncové svítilny s novou grafikou. V interiéru jsou použity nové materiály a barvy.

V případě techniky se žádné drastické změny neodehrávají a přední kola i nadále roztáčí litrový tříválec o objemu 1,0 litru s výkonem 50 kW, vybavený variabilním časováním ventilů na sací i výfukové straně. Spotřeba paliva má být stejně jako u letošního evropského provedení Suzuki Alto 4,3 litru benzinu na 100 km.

Součástí výbavy modernizované Suzuki Alto pro asijské trhy má být mimo jiné palubní počítač, ESP, hlavové airbagy, zadní parkovací senzory, elektrické ovládání zadních oken a světla pro denní svícení.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - 3_diamanty
3. 9. 2012 16:18
nazov clanku: s novou tvari
vo mne evokuje spomienku na vtipnu pesnicku s nazvom: felicie :-)

ted uz je s novu tvari v ulici zari tva felicie >:D , ta zato stala levna se zdala, tva felicie ;-)

tusim to spieva tezkej pokondr.... dokonala pesnicka :yes: