Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tahle reklama si říká o zákaz. BMW z vás udělá lepšího řidiče, tvrdí automobilka ve vtipném videu

David Bureš
Diskuze (24)

BMW si v éře přísné korektnosti zahrává. Přichází s reklamou plné rychlé jízdy a smyků, tedy něčím, co se dnes v mnoha zemích moc nenosí.

Reklamy na automobily, zvlášť ty sportovní bývaly plné rychlé jízdy nebo smyků, často nechyběl ani humor. V Evropě ale nyní vládne hyperkorektnost, a tak nedávno Volkswagen stahoval reklamu na nový Golf kvůli údajnému rasismu, zatímco Audi kvůli údajnému sexismu. Nyní však přichází reklama, která v dnešní době vyráží dech. Až si jeden říká, zda ji taky nezakážou.

Reklamní spot je totiž plný vtipu a hlavně rychlé jízdy včetně jízdy smykem, což se dnes nejen v dogmatické Evropské unii moc nenosí.

Sleduje mladého adepta o řidičský průkaz, kterému se v autoškole moc nedaří. Prudce brzdí, řadí přes zuby a neumí ani pořádně zaparkovat. Přesto nějak zkouškou proleze a pak, když přesedne do „pořádného“ auta, v podobě nového BMW řady 4, ukáže se, jak mu to za volantem jde.

BMW dokonce prostřednictvím sloganu tvrdí, že jízdní schopnosti jeho aut z vás udělají lepšího řidiče. A to je v době dnešních reklam hodně ambiciózní tvrzení.

A tak se raději na hodně povedenou reklamu rychle podívejte, kdyby ji náhodou chtěl někdo zakázat. Za nás má každopádně BMW jedničku s hvězdičkou, tohle se jednoduše povedlo!

David Bureš
Diskuze (24)

Doporučujeme

17. 8. 2020 08:50
Re: Zbytecne
někdy zůstává rozum stát, třeba když se dospělí lidi rozčilují nad tím, že Jágr propaguje elektrokolo...
17. 8. 2020 08:41
Re: bonzáci
S tym sa da plne suhlasit. :yes:
Avatar - white label
16. 8. 2020 22:44
Re: bonzáci
Umění vybrat si (správně) to menší zlo, je základním předpokladem pro lepší/přijatelnější život.
Ideály v tomto ohledu spíš nečekej/nehledej...
Avatar - Hammunasakra
16. 8. 2020 11:44
Re: bonzáci
A jaké je u bolševiků vyšší IQ?
Avatar - rohYpnol
16. 8. 2020 10:57
Re: No tak zákazy jsou pitomost
:D :yes: