Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra ze stavebnice zvládne záchranu Defenderu, jízdu v terénu i týrání na běžeckém pásu

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Máte rádi Lego a podobné stavebnice? Pak bychom vám mohli udělat radost jednou takovou roztomilou blbinkou.

Na YouTube nás totiž zaujalo jedno video, v němž se naoko rozbije Land Rover Defender a na pomoc mu musí vyrazit čtyřnápravová Tatra 813. Jak anglický teréňák, tak česká záchrana jsou přitom postavené z pokročilých stavebnic.

I když se přímo nabízejí narážky na pověst Land Roveru týkající se (ne)spolehlivosti vozů této značky, smyslem videa není tropit si z britské automobilky žerty. Tvůrce spíše chce podobným nadšencům ukázat, co stavebnice snesou.

V případě Defenderu se přitom bavíme o sadě Lego Technic, dálkově ovládaná Tatra by měla být ze stavebnice Mould King. Všimněte si mimochodem nápisů na kabině - místo "Tatra" se objevuje "Tatrla".

Video se připravuje ...

Ale zpět k videu: tvůrce následně tatrovku i s naloženým "defíkem" posílá na běžecký pás, na který navíc připevní různé překážky. Smyslem testu je ukázat, co všechno zvládne zavěšení těchto stavebnic.

Jak to dopadlo, nebudeme prozrazovat, jestli vás ale podobné "blbinky" baví, pak se podívejte na youtubový kanál Lego Life, podobných videí tam uvidíte spoustu. A v řadě z nich se objevuje právě i "naše" tatrovka, třeba na neobvyklé překážkové dráze nebo dokonce venku v terénu.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme