Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tento Defender s obytným přívěsem je velice stylový dům na kolech. Může být váš

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Hledáte důstojné, prostorné a současně stylové mobilní bydlení, ale nechcete klasický obytný vůz? Možná by se vám mohla líbit tahle dvojka, která je aktuálně na prodej.

První část páru tvoří Land Rover Defender předchozí generace - vyrobený v roce 2015 - ve verzi s nejdelším rozvorem (130) a ve čtyřdveřovém provedení Double Cab Pickup. Pod kapotou pracuje 2,2litrový turbodiesel o výkonu 90 kW, spojený s šestistupňovou manuální převodovkou.

Podle nizozemského prodejce má Defík za sebou 83 tisíc kilometrů. Slušně vypadá výbava, zahrnující klimatizaci či vyhřívaná přední sedadla.

Zajímavější je ovšem druhý z dvojice: velký obytný přívěs. Ten je dvounápravový a osm metrů dlouhý. "Estéty" jistě potěší jeho barevné sladění s Land Roverem. Styl tu tedy opravdu je.

Ale dobře vypadá i funkční stránka. Přívěs nejen díky své velikosti, ale také díky výsuvným bokům nabízí spoustu místa uvnitř a je prý naprosto soběstačný. Na palubě tak najdeme zdroj elektřiny a nádrže na vodu.

Co se vybavení týče, obytný prostor nabízí dva "kouty" na spaní, kuchyň s prostorem k posezení a koupelnu se sprchou a toaletou. Přívěs by měl poskytovat také menší místnost na uskladnění různých užitečných věcí, která by snad mohla posloužit i jako garáž třeba pro motorku nebo bicykly.

Pozoruhodná dvojice je na prodej jako celek. A cena? Pár je k mání za 105.149 eur, což je v přepočtu skoro 2,7 milionu korun.

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Doporučujeme

20. 10. 2021 11:14
Re: Přívěs ?
Asi máš větší telefón ale přesně tam jsem reklamu míval a taky jsem kolikrát dal :no:...... aha tak menší asi máš véčko
Avatar - Mikesus
20. 10. 2021 09:39
Re: Přívěs ?
Tak mne naskakuje přes půl displaye, ale u palců se mi tedy nezobrazuje
Avatar - KANKUNEN
20. 10. 2021 09:39
Re: Přívěs ?
Dělá to Čížek policajt, většinou v nicku s pomlčkou, ale redakci to asi baví, stejně jako na autoreví
20. 10. 2021 08:05
Re: Přívěs ?
Né to jen lidi nemají ad adblock a v místě :no: naskakuje reklama
20. 10. 2021 07:26
Re: Přívěs ?
Na ACZ bežne obdržíš palce dolu za nick, nie za obsah príspevku. Ešte si si nezvykol? ;-)