Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tento výjimečný McLaren GT od MSO prý inspirovala britská architektura

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)

Divize McLaren Special Operations stojí za úpravou nového modelu GT přímo pro přehlídku automobilové elegance pořádanou ve druhé polovině srpna v kalifornském Pebble Beach.

 

McLaren GT představuje nejnovějšího zástupce své značky a britská automobilka jeho prostřednictvím hodlá definovat kategorii gran turismo z vlastního pohledu. Tomu odpovídá i exemplář, který pro letošní Concours d'Elegance připravila divize McLaren Special Operations (MSO).

Britské kupé zaujme na první pohled nově namíchaným odstínem laku karoserie, pojmenovaným Flux Silver a kontrastujícím se střechou a dalšími prvky exteriéru v černé se jménem Satin Graphite. Divize MSO pak zušlechtila exteriér vozu i za pomoci specifické povrchové úpravy kol a brzdových třmenů.

Britské muzeum v londýnském obvodu Camden a především jeho střecha jsou inspirací pro finální provedení geometrického prošívání čalounění sedadel a několika dalších částí interiéru modelu GT u divize MSO. I zde se specialisté individualizační divize zaměřili na dokonalé sladění zvolených odstínů za použití vybraných materiálů a jejich pozornosti neunikl ani klíček od vozu.  

Divize McLaren Special Operations prostřednictvím tohoto vozu pro letošní Concours d'Elegance předvádí možnosti personalizace dostupné pro model GT. Samotná automobilka McLaren nezapomíná připomenout, že kabina je jako u pravověrného vozu gran turismo svým prostorem i výbavou přizpůsobena jízdě na dlouhé vzdálenosti. Zároveň však model GT nabízí i díky svému přeplňovanému čtyřlitrovému osmiválci dynamické schopnosti na úrovni supersportovních vozů.

Zdroj: McLaren Automotive Limited

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)

Doporučujeme

19. 8. 2019 08:13
Re: Krása
Přesně jsi to trefil...přímo socha. Mě se z aktuálních modelů McL líbí ještě 600LT. :yes:
18. 8. 2019 10:40
Re: Chválit, za co?
Že si trúbka mi bolo jasné od prvej vety, čo si napísal.
Je úplne fuk, na čo sa to podobá alebo nepodobá, písal som o niečom celkom inom. Ale to je zrejme mimo tvoj obzor.
17. 8. 2019 14:13
Krása
Po dlhej dobe konečne niečo, čo môžem bez výhrad chváliť. Je to nádherný kus auta, priam automobilová socha. Decentný výber materiálov aj farieb, oku lahodiace kombinácie tvarov a vzorov. Na dnešnú dobu až nevídaná elegancia, a to jak zvonka, tak v interiéri. Napriek displejom fantasticky dotiahnutý dizajn, kde všetko spolu ladí. Tentoraz naozaj pred dizajnérmi klobúk dolu.