Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla má další kvalitativní malér. Její sci-fi volant se loupe jako stará pohovka

Jan Zajíc
Diskuze (33)

Majitelé vozů Tesla vybavených futuristickým „uříznutým“ volantem zásobují sociální sítě fotkami, ze kterých Elon Musk nebude mít radost.

Kvalitativní nedostatky jsou ve spojení s automobilkou Tesla dlouholetým tématem. Nejednou se napříč modelovou řadou řešilo nejrůznější povrzávání či odpadávání některých komponent. Nejnovější trable se týkají futuristického volantu s „uříznutou“ vrchní částí. Jakkoliv je toto kosmické řešení zajímavé, i to má s kvalitou provedení trápení.

Na sociální síti Twitter si totiž uživatelé začínají stěžovat na loupání se povrchu volantu. Ten tak jen po několika tisících kilometrech začíná připomínat starou koženou pohovku zralou na výměnu.

Video se připravuje ...

Na fotografii poškozeného volantu reaguje další majitel Tesly z Kanady, kterému se první oděrky objevily již po pětadvaceti tisících kilometrech. Nový volant prý se servisním týmem automobilky řeší už třetí týden. Další uživatelka se fotografií nepochlubila, ale přiznala, že i u ní byla výměna potřeba. Nového volantu se naštěstí dočkala obratem.

Tesla zatím strasti s kvalitou futuristického volantu nekomentovala. Výše si můžete připomenout dřívější video, které ukazuje, že zejména u sportovně laděných modelů není sci-fi řešení tak úplně ideální. Dokazuje to krizová situace v rychlosti přes 240 km/h, kdy měl řidič co dělat, aby auto ukočíroval. A právě tvar volantu na tom měl nemalý podíl.

Jan Zajíc
Diskuze (33)

Doporučujeme

Avatar - Brmbalik
29. 11. 2022 20:40
Re: Re: Re: Re: donvito...
Nechapu dnesni mysleni, pouziva taky nekdo mozek? Nesmysly kolem tezby, kde se to tezi je splundrovana zem, nikde v tom clanku nepisou o nasledny likvidaci. Dalsi blbosti ohledne obnovitelnych zdroju. Juchuu mame panely a vyrabime ze slunicka, ale opet to musi nekdo vyrobit a zlikvidovat a jeste jedna podstatna vec, miliony m2 jsou zaneradeny touhle prasecinou, takze kde je co ekologickyho, kdyby si dal nekdo praci a cely to dal dohromady tak to nevychazi ani omylem, ale to se jim nehidi do kramu. Ale vsichni to papouskujete do zblbnuti..
27. 11. 2022 19:02
Re: Re: Re: donvito...
Tady mas erudovanou odpoved:
https://elektrickevozy.cz/…do-elektromobilu
"Celý ropný cyklus je 350x horší než těžba surovin pro baterie do elektromobilů"

Mas nejake erudovanejsi porovnani ty?
Nebo jinak, mas vubec nejake porovnani?
:D
Avatar - Brmbalik
27. 11. 2022 09:12
Re: Re: Re: donvito...
Staci umet cist a hledat.. Sama Tesla to potvrdila, ale ty jsi chytrej jak radio Jerevan tak si to najdes. Odpovez na otazky: zatizeni planety pri tezbe, pri preprave a zpracování, nizka a kratka vyuzitelnost a nasledna likvidace. Az mi erudovane odpovis, treba zmenim nazor, ale vzhledem k tomu, ze i technicky reditel BMW potvrdil, ze vyroba elektrozmetku je o40% narocnejsi, jsem v klidu
26. 11. 2022 15:27
Re: Re: Re: Re: donvito...
A ty si tým pádom úbožiak. Potom si má človek vybrať. :no:
26. 11. 2022 13:33
Re: Nebezpečná vec
:yes: jsem taky ateista

A souhlasím s tebou, to auto by se mělo spálit a sešrotovat.