Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tomáš Dvořák dostal Volvo s motivační SPZ

Michal Fokt
Diskuze (1)
Všichni stále tvrdí, že se jim nový druh SPZ nelíbí. Desetibojař Tomáš Dvořák to však určitě říci nemůže. Poznávací značka jeho nového vozu jej totiž bude nejspíš hodně motivovat.

Desetibojař Tomáš Dvořák získal od svého partnera, kterým je společnost Volvo Auto Czech, automobil Volvo V70 Cross Country s poznávací značkou 1A2 9027, se kterým pozítří odjíždí na tři týdny na tréninkový tábor do španělské Sierra Nevady. Právě poslední čtyřčíslí bude mít závodník stále na očích i v mysli, neboť by znamenalo nový světový rekord v desetiboji. Stávající hodnota, kterou drží momentálně další český borec Roman Šebrle, totiž činí 9 026 bodů.

O pokoření hranice 9 026 bodů v desetiboji se letos bude Tomáš pokoušet na mistrovství Evropy v Mnichově, ale má v plánu se krom toho letos zúčastnit ještě dvou dalších závodů.

Automobil Volvo V70 XC se k tomuto všestrannému sportovci patřícímu ke světové elitě opravdu hodí, protože stejně jako je Tomáš Dvořák silným a všestranným sportovcem, je i Cross Country víceúčelovým a výkonným vozem, který nejspíš bude vyhovovat jeho potřebám.

Michal Fokt
Diskuze (1)