Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toto je nový Renault Twingo, odhalí se zítra

Diskuze (96)
Renault hned po půlnoci ukáže nové Twingo. Sledujte Auto.cz!

14. února těsně po půlnoci Renault v předpremiéře odhalí třetí generaci modelu Twingo. Více fotografií a první podrobnější informace zveřejníme v 0:01.

Výstavní premiéra Twinga, které vůbec poprvé nabídne pětidveřovou karoserii, proběhne v březnu na autosalonu v Ženevě.

Diskuze (96)
Avatar - KANKUNEN
14. 2. 2014 11:57
Re: Muhehe....
Ty to nevidíš??? Tohle má rysy R5. Nic si z toho nedělej, já tam taky vidím rysy 500. Přitom Twingo 1 byla bomba.
14. 2. 2014 11:22
Re: Budoucnost
Proto domestikovaný. :-) Bral jsem to s vtipem. Samozřejmě, že to může být naprosto zapálený otec a o auta nemusí mít sebemenší zájem. Osobně proti tomu nic nemám. První část rozhodně podporuji a druhou... ne každý má rád auta, to je prostě fakt. A klidně může mít domácnost pevně v rukou a žena může skákat, jak on píská.

Znám několik takových písklat, které dokáží zpucovat chlapa levou zadní. A "macho" typy nejsou vždy tak macho, jak se zdá.
14. 2. 2014 11:10
Re: Budoucnost
Mezi dominantností a touhou se předvádět není žádný přímý vztah. Například submisivní muži se kolikrát stydí za svou submisivitu, snaží se ji skrývat a tak si ji kompenzují, předvádí se. No a někteří to přehání. To nemá nic společného se submisivitou, ale se strachem, že je společnost nepřijme. Bylo by to na dlouho. Malé auto může být problém pro tvoje ego. V malém autě můžeš spíš počítat s narážkami a ukážkami než ve velkém. A bude to pravděpodobně od lidí, kteří se sami snaží schovat. Může to být tedy zocelovací zážitek.
14. 2. 2014 08:21
Re: Pametáš sa?
>:D >:D >:D tak to je moc....
14. 2. 2014 08:18
Muhehe....
.... už 5 let tady na ACZ čtu, jak se retrodesign F500 okouká a že se nemá kam vyvíjet.... Realita je taková, že dnes je F500 nejprodávanější auto své třídy a ostatní výrobci jsou tak zoufalí, že jej kopírují....

Zejména ta bílo/černá sportovní varianta Twinga je včetně kol až neskutečnou kopií F500..... Myslím že Twingo a vlastně celý Renault mají dost vlastní tradice, aby se zmohli na něco osobitějšího....
Zas na druhou stranu, možná by se to mohlo vyrábět v Polsku na stejné lince jak pětikilo a Reanult by ušetřil.... Tak jak to dělá Opel s Combem.... 8-s

No, dnes si obligátní palec nahoru zaslouží Fiat za to, že jako jediný uměl udělat autentické citi-retro a taky VW za to, že se po nikom neopičí a jde svojí vlastní (mimochodem velmi zdařilou) cestou.... :yes: