UFC 281 nabídne hned dvě titulové bitvy těch nejzkušenějších zápasníků

Komerční prezentace

V sobotu 12. 11. se uskuteční turnaj UFC 281, který bude hostit legendární newyorská aréna Madison Square Garden. Program nabídne hned dva titulové zápasy, kdy se ve střední váze střetne úřadující šampion Israel Adesanya s vyzyvatelem Alexem Pereirou. V kategorii Strawweight žen nás pak čeká bitva o titulový pás mezi Američankou Carlou Esparzovou a Weili Zhangovou z Číny. Na hlavní kartě se mimo jiné objeví také jména jako Dustin Poirer nebo Frankie Edgar. Fanoušci se tak mají rozhodně na co těšit!

Titulový zápas mezi Adesanyou a Pereirou slibuje skutečně zajímavou podívanou. Zápasové zkušenosti jsou bezpochyby na straně nigérijského šampiona. Ten má dosud na kontě obdivuhodných 23 výher a pouhou jedinou porážku. Svá klání zpravidla ukončuje knokautováním protivníka, ale má za sebou také 8 vítězství na body. Zajímavostí je, že se Adesanyovi zatím ani jednou nepodařilo ukončit zápas submisí. Jednoznačně mu tak vyhovuje boj v postoji.

Podobně je na tom také vyzyvatel Alex Pereira z brazilského Sao Paola. Ani tomu není vlastní ukončovat bitvy v oktagonu submisí. Pět ze svých sedmi dosavadních zápasů ukončil Brazilec pomocí KO či TKO. Jednou pak uspěl při bodovém hodnocení. Na kontě má také jednu porážku. Ta se nicméně datuje až do roku 2015, kdy tento bojovník působil ještě pod organizací Jungle Fight.  To Adeasanya svou jedinou porážku musí mít ještě v čerstvé paměti. Je tomu jen něco málo přes rok, kdy v zápase polotěžké váhy podlehl Janu Blachowiczovi z Polska. I přesto zůstává mírným favoritem tohoto zápasu.

V titulovém zápase žen nás čeká bitva dvou velezkušených bojovnic Carly Esparzové a Weili Zhangové. Bookmakeři Fortuny v tomto případě favorizují vyzyvatelku z Číny, která má na svém kontě dvaadvacet vítězství a pouhé tři porážky. To Esparzová se před svými soupeřkami musela sklonit již šestkrát, a i přes devatenáct vítězství vypadají její statistiky přeci jen o něco hůře. Američance by mohlo ovšem zase nahrávat domácí publikum v našlapané Madison Square Garden. Čeká nás nepochybně zajímavý turnaj s vyrovnanými bitvami. Shrnutí před turnajem lze sledovat ve sportovním servisu na webu Fortuny.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly