Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Uživatelé prvních autonomních taxíků už přiznávají intimní hrátky na jejich palubě

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Uživatelé plně automatických taxíků v San Franciscu si jízdu zpříjemňují intimními hrátkami.

V roce 2018 vyvolala pozornost studie, které předpovídala, že nástup autonomních automobilů přinese řadu změn, včetně více sexu pro jejich posádky, které budou moci volné chvíle místo řízení věnovat právě intimním hrátkám. Automobilka BMW pak od této studie odvodila zajímavou reklamu, kterou lákala na “nové chvilky radosti“ za volantem.

Správné úvahy této studie pak nedávno potvrdil magazín San Francisco Standard, který vyzpovídal několik uživatelů plně autonomních robotaxi, které se po San Franciscu již nějakou tu chvíli zcela legálně prohánějí. Z reportáže přitom vyplynulo, že si několik cestujících zpříjemnilo cestu autem bez řidiče i sexem.

Video se připravuje ...

„Vypadá to, že jsem průkopník,“ měl uvést Alex, jeden z cestujících, který v rozhovoru tvrdil, že v autonomním autě společnosti Cruise dělal vše – od líbání až po sex. „Je také zábavné si uvědomit, že tohle je první místo, kde to můžete v naší zemi dělat,“ uvedl v narážce na skutečnost, že se jedná o jedny z prvních plně autonomních aut provozovaných na veřejných silnicích.

Alex a jeho partnerka Megan (redakce nezveřejnila kvůli ochraně soukromí celá jména) měli v rozhovoru také uvést, že je k činu nepřivedla jen skutečnost, že se jednalo o novinku. K jejich zážitku prý přispělo také to, že se nacházeli na „poloveřejném místě“. Do auta však i díky zamlženým oknům nebylo vidět.

Je však otázkou zda si pár uvědomil, že v kabině vozu nemá tak úplně soukromí. Kromě kamer a senzorů na karoserii, které sledují okolí a zajišťují bezpečný provoz, jsou totiž autonomní vozy vybaveny také kamerou sledující kabinu. Tyto záběry jsou přitom používány především pro kontrolu, že jsou vozy čisté a připravené pro další zákazníky.

Společnosti Cruise a Waymo, které autonomní taxi vozy provozují, přitom v pravidlech pro jejich využití sex vyloženě nezakazují. Žádají však uživatele, aby se vyhnuli věcem, které by mohly být ostatním uživatelům vozidla nepříjemné. Je však otázkou, zda se pravidla využívání robotických taxi po těchto reportážích nezmění.

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - Barry Lyndon
17. 8. 2023 16:38
Re: Ďalšie veľké plus
Ten film je pecka, též vřele doporučuji (a ne kvůli prc@ní).
Avatar - Stejsn
17. 8. 2023 15:04
Re: Ďalšie veľké plus
V taxících se v USA pr*calo vždycky. Doporučuju film Taxíkař z roku 1976.
17. 8. 2023 14:46
Re: Ďalšie veľké plus
Budeš mít štěstí, když bude zaschlý.
Avatar - Barry Lyndon
17. 8. 2023 10:20
Re: Ďalšie veľké plus
Přesně. A kopulanti se taky mohou těšit, že jejich videa skončí kdoví kde... :D
Avatar - Mokrous
17. 8. 2023 10:11
Re: Ďalšie veľké plus
:yes: :yes: :yes: