Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Česku je na prodej Škoda Felicia za půl milionu. Co na ni říkáte?

Jan Zajíc
Diskuze (16)

Když narazíte na Škodu Felicia, kterou její majitel prodává za půl milionu korun, zaujme vás to. Nejde totiž o elegantní roadster, ale o hatchback z 90. let.

Požadovaná suma je naprosto výjimečná, nejdražší felicie se u nás prodávají za 80 tisíc korun.

A ne, majitel se při psaní částky zřejmě nespletl, stejnou cenu uvádí na více místech, kde se inzerát objevil. Tak v čem to je?

Asi tušíte, že felicia nebude v sériovém stavu. Opravdu není, jde o show car, podle prodejce je auto navíc od základu přestavěné. Motor a převodovka by měly být po repasi.

Z fotografií je patrné, že řada dílů je opravdu nová a že péče byla věnována snad každému kusu vozu - včetně interiéru, kde se objevuje světlá kůže. A také je jasně poznat, že majitel miluje chrom a zlatou barvu. Každý z nás má prostě nějaký vkus.

Jak se vám tedy tahle felda líbí? A co říkáte na cenu?

Jan Zajíc
Diskuze (16)

Doporučujeme

Avatar - Nytro
13. 10. 2019 09:47
...
Nevím proč to někdo udělal hloupost lidi je nepochybně obrovská.
12. 10. 2019 19:37
Reklama na chrom
Jako reklama na firmu zabyvajici se chromovanim by to asi bylo fajn, pokud by se to vystavovalo ne boku :D jinak je to absolutne nefunkcni a nesmyslna uprava.. nejvic me zaujalo zahlazeni motoroveho prostoru do te miry, ze ani nejsou videt srouby od uchytu tlumicu a motoru nebo praporek s VINkem... Zajimalo by me, jestli jde ten motor vubec nastartovat
12. 10. 2019 04:22
Stačí
jedna zima na soli a bude z toho auto jak každý jiný.
Avatar - KubikCv
11. 10. 2019 17:20
Klasická socha
Klasická socha co jezdí na podválu a ukazuje se :D Auto co má víc fotek než najetejch kilometrů.
Každá "tuning" úprava má hodnotu jen pro majitele,nikdo další to nikdy nezaplatí..leda by se člověk někomu trefil do vkusu. Nedávno se v podobný úpravě prodával Golf 1 ... ten měl aspoň šanci prodat se za hranice.
Je to hezký na pohled,ale to je tak všechno...to si měl majitel postavit do obýváku a ne za to ještě chtít peníze :D :D :D
11. 10. 2019 14:12
Úchylný hnus !
Toto je totálne ale absolútne ÚCHYLNÉ !!! :no:
Absurdný, tupý, perverzný hnus !
Velebnosti - jdu blejt !