Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jak správně jezdit ve dvou na motorce. Jen pro otrlé!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Jízda smíšených párů na motorce je celkem běžná a ve většině případů je křehká dívka vítaným doprovodem drsnému motorkáři, ale občas není zbytí a na jeden stroj musí usednout dva muži nebo dvě dívky.

Dvojice krátkých instruktážních filmů přináší jednoduše srozumitelný návod, jak mají právě dva muži nebo dvě dívky správně usednout na jeden motocykl.

Především v případě mužů se většinou jedná o velmi choulostivou záležitost, při níž mohou přestat vypadat jako praví muži. Právě proto nabízí video několik naprosto bezpečných pozic, jichž se nemusí zaleknout ani ostří hoši.

Ženy a dívky jsou při jízdě na motocyklu vnímány i v prudérní společnosti výrazně shovívavěji a proto jim instruktážní video nabízí i odvážnější figury, nad nimiž zaplesá srdce nejednoho kluka a není vyloučeno, že i některých děvčat.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
9. 8. 2016 08:05
Re: ACZ na smiech...
Klub anorexiku ma sjezd? >:D
Avatar - Wolfsteen
8. 8. 2016 09:08
Re: ACZ na smiech...
Tak v pondělí po ránu to chce něco lehčího :-)
Avatar - Well-being
8. 8. 2016 08:29
Okurková sezóna
v plném proudu ... ;-)
8. 8. 2016 07:50
Re: ACZ na smiech...
Zasa vybrat spravnu ptakovinu na pondelkove rano nie je jednoduche . A toto sa fakt podarilo...Spravny ulet. Ci bral by si radsej veledolezity test octavie 1.0 tentokrat v bledomodrom? Relax man... :yes: (krom toho tie baby nemaju chybu)
Avatar - Pekelná Micinka
8. 8. 2016 02:37
No problem!