Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Kia Sportage 2016 zachycena zcela bez maskování

Ondřej Chamilla
Diskuze (29)
Po včerejších nákresech zde nyní máme rovněž video, na kterém se ukazuje čtvrtá generace Kie Sportage zcela bez maskování. Premiéra automobilu se má odehrát v půlce září.

Čtvrtá generace Kie Sportage, SUV se společnými základy s již představeným Hyundaiem Tucson, se nám postupně odhaluje již delší dobu. Viděli jsme maskované prototypy i oficiální nákresy vozu a nyní se automobil objevuje zcela bez maskování, a to dokonce při jízdě na silnici, ovšem pouze zezadu.

Vidět můžeme diodové svítilny spojené chromovanou lištou, dvě koncovky výfuku ve stříbrné napodobenině difuzoru nebo svalnaté blatníky s plastovými lemy. V interiéru Kia slibuje „doposud nejkvalitnější a nejvychytanější interiér“ inspirovaný větším Sorentem.

Motorová paleta vozu by měla být podobná jako u sesterského Hyundaie, očekávejme tedy benzinovou šestnáctistovku GDi v atmosférické i přeplňované variantě a diesely o objemu 1.7 až 2 litry. Standardem je pohon předních kol, vyšší verze nabídnou čtyřkolku. Převodovky budou pravděpodobně tři, šestistupňový manuál, šestistupňový automat a sedmistupňová automatická dvouspojka.

Oficiální představení vozu veřejnosti je naplánováno na polovinu září v rámci frankfurtského autosalonu, nicméně předpokládáme, že fotografie automobilu a některé bližší informace budou zveřejněny již dříve.

Ondřej Chamilla
Diskuze (29)
Avatar - 3_diamanty
19. 8. 2015 13:59
Re: Evoluce
suhlasim... tiez nechcem dalej pokracovat .... pekny den ;-)
19. 8. 2015 13:58
Re: Evoluce
Milionům zákazníků? Kolik z nich znáš? Co by jsi čekal, že to budou demontovat? Sorry, ale tvůj obdiv hraničí s fanatismem.

Sice krásně, ale stavíš ikonu, která má historicky nějak umístěná světla předních blinkrů a mainstreamový SUV, který má nahoře lampy kam by se směrovky samosebou vešly.

Další diskuze nemá smysl, odehrávala by se totiž na poli plakátů a zvrácený argumentace. Je to špatně a osobně bych to nepustil přes homologaci.
Avatar - 3_diamanty
19. 8. 2015 13:51
Re: Evoluce
tak ok.. tebe to vadi... tym milionom zakaznikov asi nie ;-) .... nic tu neporiesime ..... sucasny sportage to tak ma ... a kedze s tymto nebol problem tak to tak ma aj novy sportage.. vcelku neprekvapujuce riesenie... samozrejme nemusis s tymto riesenim suhlasit... ale nepomozes si ....

inak tie predne svetla carrery dole tiez vyzeraju citlive na naraz [odkaz] .... a pohoda.... nezda sa zeby to carrere tiez nejako vadilo...
19. 8. 2015 13:48
Re: Evoluce
Obhajuješ neobhajitelný! Umístění je nebezpečný, neboť jde špatně vidět a je navíc na nejzranitelnějším místě. Zkus použít hlavu a zauvažovat. Tvrzení, že to nikomu nevadilo je irelevantní, zcela jistě ho nemáš o co opřít.
Stejně tak tvrzení o králi segmentu, Tucson jsem ještě nestihl projet, ale svý výhrady po statický zkoušce mám.
Avatar - 3_diamanty
19. 8. 2015 13:22
Re: Evoluce
no sucasny sportage to ma tiez tak ... a nezda sa zeby to niekomu vadilo.... aspon doteraz sa nikto nestazoval ( pri sucasnom sportage to nikto neriesil.. zaujimave ) ... pozri paja... ja ti sportage nenukam.... kludne si kup co len chces , kludne macan ;-) alebo tiguana ... kazdopadne kia to ma s novym sportagom brutalne nasliapnute.... bude to opat neskutocny trhak.... kaskaj tras sa :yes: ... vsadim sa ze takych 100 000 kusov rocne to v eu da lavym zadnym blinkrom uplne lahoda pohoda..... takto sa rodia legendy ....

.. z nedavneho lowendu rovno na krala segmentu ( spolu s tucsonom ) .... to bude pekny automobilovy pribeh ... ktory sa dnes uz moc nevidi :yes: