Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Land Rover Defender 8x8 a Discovery Monster Truck

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Britská společnost Monster Tuning Ltd se specializací na servis a chiptuning vozů značky Land Rover má ve svém vozovém parku dvojici neobvyklých strojů.

Společnost Monster Tuning Ltd patří ve Velké Británii k poměrně respektovaným úpravcům v oblasti chiptuningu a servisních služeb s rozsáhlou sítí prodejních a servisních center. Pro své reklamní účely tato firma využívá dvojici offroadů, vedle nichž působí i Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 poněkud nenápadně.

První z nich je stroj, jehož základem byl původně standardní Land Rover Defender 130 Chassis Cab s dvoumístnou kabinou a rámem připraveným pro montáž nástavby. Ten se Defender dočkal v podobě skříně na nářadí, kterou ovšem doplnila dvojice nových náprav, díky nimž se z něj stala osmikolová housenka.

Druhý zástupce Monster Tuning Ltd se vydal relativně konvenčnější cestou a ze standardního Land Roveru Discovery druhé generace se proměnil v monster truck s 49palcovými pneumatikami a portálovými nápravami, jehož karoserii zdobí masivní ochranný rám.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - DRBNUTY
3. 1. 2015 04:01
Monster truck
[odkaz] >:D
Avatar - M1chal
2. 1. 2015 21:40
super
To bych chtěl, s tím se musí dobře parkovat, nezájem patníky, vedlejší auta :yes: :-! >:D
Avatar - Informátor
2. 1. 2015 19:30
Ten si to dává...
čekal jsem, kdy to buď nevyjede, nebo utopí. Borci :yes: