Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Brundle se prohání Jaguarem XE S ve Spa-Francorchamps

Jan Mička
Diskuze (1)
Jaguar si pro propagaci nového XE vybral zajímavou formu. Vyslal britského herce na 1200 kilometrů dlouhou cestu, na které čistě náhodou narazil na okruh Spa-Francorchamps.

Jaguar XE jsme si v létě minulého roku poprvé osahali přímo v místě jeho zrození a nedávno vám dokonce přinesli první jízdní dojmy z Portugalska. Stále se však nachází ve fázi prvotní propagace, k čemuž automobilce mimo jiné posloužil britský herec Idris Elba (Ghost Rider 2, Thor, Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě a další).

Idris vyrazil Jaguarem XE na 1200 kilometrů dlouhou cestu z Londýna do Berlína, při které se zastavil na belgickém okruhu Spa-Francorchamps. Tam na něj čekal bývalý pilot Formule 1 Martin Brundle, který jej po zasněžené perle světových závodních okruhů nejdříve svezl v Jaguaru XE S (šestiválec, 340 koní, pohon zadních kol), aby následně předal otěže samotnému herci. Musíme uznat, že mu to za volantem jde, stejně si ale myslíme, že se jedná pouze o kouzlo střihu a dynamické průjezdy provádí sám Brundle.

Jan Mička
Diskuze (1)
Avatar - Hammunasakra
17. 2. 2015 19:24
Pěkný auto
Pěkný auto, působí na mě dost dobře. A ta jízda na okruhu je taky dobrá :yes: