Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a bazarová Škoda Rapid. Vše o poslední škodovce svého druhu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (17)

Novodobá Škoda Rapid patří mezi hojně vyhledávané bazarové zboží. Martin Vaculík v nejnovějším videu vysvětlí, proč tomu tak je.

Technický expert Martin Vaculík si v novém bazarovém videu opět posvítil na jednu z nejžádanějších ojetin českého trhu. Konkrétně se bavíme o modelu Škoda Rapid z roku 2018, jenž má pod kapotou motor 1.0 TSI s výkonem 81 kW a na tachometru třiašedesát tisíc kilometrů. Jen připomeňme, že Rapid vyráběný od roku 2012 lákal především na atraktivní cenovku. A tak jde dnes i relativně mladou ojetinu koupit za sympatických 299.999 Kč.

V nejnovější epizodě dojde na tradiční představení vozu, jeho praktické klady i zápory, ale chybět samozřejmě nesmí ani podrobné technické okénko včetně veškerých důležitých informací a tipů na ideální pohonné jednotky.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má 46 minut a protože je v sekci Premium+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz Premium+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (17)

Doporučujeme

12. 2. 2023 19:03
Video
Už mi to funguje. Super
16. 11. 2022 10:39
Předplatné
Myslím, že ti, co tady prskají, jsou přesně tou sortou lidí, většinou zaměstnanců, co chtějí všechno zadarmo a když to nemají, běží na Václavák kvičet. Za mě je Premium dobrý počin, bez příjmů nebude nic. Videa jsou fajn.
16. 11. 2022 10:32
Re: ...
Mě se neseká vůbec nic. Na kompu i telefonu mi to jede v dobré kvalitě a plynule. Na datech i na wifině. Myslím, že vada bude ve Vašem pomalém připojení.
30. 10. 2022 20:01
Re: Prémiový komentář
:yes: :yes: :yes: dobrý
26. 10. 2022 09:21
Předplatné SM
Dobrý den, bude nějaká možnost shlédnout celá videa Martina Vaculíka, když jsem předplatitel časopisu Svět motorů?