Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a současná Škoda Superb jako ojetina. I obrovský kufr má svou bolístku!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (38)

Ve druhém díle nové bazarové rubriky zaostřil Martin Vaculík na populární Škodu Superb třetí generace. Věděli jste například, na čem se šetřilo v rámci faceliftu?

Třetí generace Škody Superb je tu s námi od roku 2015. Postupně se tedy propracovala do fáze, kdy lze kousky z úvodní fáze produkce pořídit coby zajímavé ojetiny. Martin Vaculík si do nové bazarové videorubriky jeden takový kus přizval. Rozhodně totiž stojí za podrobnou recenzi!

Martin prozkoumal verzi 2.0 TDI (140 kW) s nájezdem necelých 70.000 kilometrů. Za takové auto byste dnes v bazaru dali 659.999 Kč. Je to dobrá koupě? Ve videu se kromě důkladného prozkoumání zavazadlového prostoru dozvíte všechno potřebné o technických plusech a minusech. Chybět samozřejmě nebude tip na ideální motor, ale ani tradiční a populární zvedák.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku se teď můžete těšit na novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa bude pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz Premium+ níže. Už Ta dnešní má 46 minut a protože je v sekci Premium+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz Premium+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Kalendář videobazarů Martina Vaculíka 2022

  • 4. října: Fiat 500X (od 2014)
  • 10. října: Škoda Superb (od 2015)
  • 17. října: Ford Focus (od 2018)
  • 24. října: Škoda Rapid (2012-2019)
  • 31. října: Suzuki Vitara (od 2015)

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (38)

Doporučujeme

23. 2. 2024 05:35
Kvalita videí
Vaše videa jsem nedávno našel na YouTube a moc se mi líbila, tak jsem si zaplatil předplatné, abych měl přístup k celým epizodám, ale kvalita vašich videí zde má stránkách je něco PŘÍŠERNÉHO. Mám rychlost internetu 500Mb/s a přesto se mi videa nechtějí přehrát v HD kvalitě. Možná by bylo lepší umístit i kompletní videa na YouTube a předplatitelům poskytnout soukromé linky na tato videa. Jinak to nemá cenu předplácet.
21. 2. 2023 09:18
Re:
Dobrý den, dlouhá videa jsou na konci každého textu, i u těch se vám přehraje jen pár minut?
18. 2. 2023 12:18
Videa
Proč se Vaše videa tak pomalu načítají a jsou v základní kvalitě? Ani si to nemůžu pustit v HD kvalitě!!! Mám rychlost připojení 100Mb/s. Tohle je asi nejhorší web na videa!!! Platím si to, tak už s tím do ***e něco dělejte!!! :-( :-[] :-[]
17. 2. 2023 23:41
Re: Škoda Superb
Mám stejný problém, sice mám zatím pouze zkušební verzi za 1 Kč, ale stejně mi to pořád pouští jen pár minutové verze.. a to o několik mesíců později, očividně to moc dobře nefunguje.
30. 11. 2022 17:52
Travel assist
Co jsem četl, tak právě Škoda má velké problém s Travel assist a to skrz kapacitní volant, kdy začíná auto pípat že se nedržíte volantu a vypíná a zapíná asistenta, i když na něj mate ruce. Nejdříve měnili volanty ale to bylo řešení na půl roku než to začalo zase pípat. Delší dobu pracuji na SW opravě ale zatím nic.