Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a Toyota Land Cruiser znovu. Tentokrát v pořádném terénu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Dnes se Martin Vaculík pověnuje svému oblíbenému offroadu. Schopnosti Toyoty Land Cruiser provětral na silničkách, ale hlavně mimo ně.

Současná Toyota Land Cruiser je tu s námi již od roku 2009. A doposud si vystačila jen s drobnými modernizacemi. Jak se dozvíte v nejnovějším velkém videu Martina Vaculíka, v zásadě je to jen a jen dobře!

Současný Land Cruiser 150 je sice moderní offroad, pořád ale zůstává sympatickou mechanickou strojovnou s intuitivním pracovištěm řidiče, kde si všechno podstatné nastavíte starými dobrými tlačítky. Martin se tentokrát vydal i mimo okresky, aby vám terénní schopnosti vozu názorně předvedl. A nebojte, nezapomnělo se ani na oblíbený zvedák!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Doporučujeme

6. 5. 2023 14:55
for ever?
tie bulvárne nadpisy... nič nevydrží večne, iba ľudská blbosť :D Nuž, chápem, všetci sme ľudia a objektivity proste nie sme schopní 8-s
Avatar - Barry Lyndon
3. 5. 2023 18:42
Re: Bída
Nevím, jak to vypadá v Corolle, ale ve firemní RAV4 (se kterou naštěstí nejezdím) jsem trochu jako skrčenec a v takové Mazdě Cx5 je to ještě o dost horší. Tiguan proti těmto nabízí takřka královský prostor (Golf, Astra taky v pohodě). Je třeba zmínit i velikost sedadel - Japonci samozřejmě malá (nejhorší opět Mazda), Evropa cca akorát.
3. 5. 2023 18:17
Re: napořád asi ne, protože buď zrezivý
Kde s tym jazdite? Mnohe auta z firmy koncia u rodiny a znamych. Najstarsi Yaris u kamarata ma uz cez 20rokov a este ho hrdza neodstavila.
Povrchova hrdza na podvozku je bezna, ale nikdy to nesposobilo problemy a aj pri nastaveni goe nebol problem nieco pohnut.
3. 5. 2023 18:08
Re: Bída
Mam 187 a sedacku v Corelle mozem posunut tak, ze nedociahnem na pedale. Oproti Astre, alebo Golfu tam nie je markantny rozdiel. Kamarat co atakoval 2 metre sedel s volantom medzi kolenami aj v dvoch spominanych nemcoch. A neviem o kombiku nizsej strednej kde by sa takto vysoky clovek v pohode poskladal.
Avatar - Barry Lyndon
3. 5. 2023 10:28
Re: Bída
Každý člověk evropského vzrůstu (190+) sedí v "japoncích" nalepený na volantu s pokrčenými koleny zabořenými do přístrojovky, protože tam prostě nejde sedačka posunout dostatečně dozadu jako v evropské produkci. U evropských aut je navíc v průběhu posledních 25 let patrný značný posun v tomto ohledu. U japonských aut ne, oni vědí, že mají tento problém, ale další generace auta je úplně stejně ničemná jako ta předchozí. Někde je to trochu lepší (Toyota, Honda), někde horší (Mazda), ale špatné je to všude.