Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mechanik zachránil klasického Mustanga od nepěkného poškození

Ondřej Chamilla
Diskuze (13)
Videí, kdy řidič zapomene zatáhnout ruční brzdu a vůz samovolně odjede, je mnoho. V tomto případě však mechanik svou chybu napravil opravdu na poslední chvíli.

Jedna z nejpotupnějších věcí, která se může řidiči stát, je samovolné ujetí jeho vozu v důsledku nezatažené ruční brzdy. Pokud jste však mechanik v autoservisu a odjede vám naleštěný klasický Mustang, může to mít fatální následky jak pro auto, tak pro vás. Muž na tomto videu však dokázal celou situaci zachránit, a to velmi obětavě a doslova na poslední chvíli.

Ondřej Chamilla
Diskuze (13)
27. 10. 2014 08:22
Automat a rucka...
Se docela divim, ze se mu to u automatu stane, to musi byt hnup, kdyz paku neda az na parking nebo tam nenecha rychlost v automatu....v manualu pochopim, ze tam necha nekdo neutral a nezatahne rucku, ale u automatu to je fakt blb, jezdim s nekolika automaty pres 10 let a nikdy se mi nestalo, ze bych zapomel dat parking u automatu a to sem jezdil automatem prave americke verze pod volantem....ten by asi pak dostal cajres....
Avatar - honza84
27. 10. 2014 07:09
Re: v tomto pripade mal stastie
No to asi jo. Spád tam musí bejt k nákýmu žlábku a odtoku - to zase chápu ale tohle mi přišlo jako moc velkej sešup >:D
Avatar - dr.biker
26. 10. 2014 15:38
Re: v tomto pripade mal stastie
Podlaha musí být vyspádovaná, přeci se jim tam nebude držet voda z automobilů. Další věc je, že by tam měli mít jímku na vyteklé provozní kapaliny, aby je byli schopni zachytit a ekologicky zlikvidovat. Nevím jak v Americe, ale u nás to tak je.
Avatar - honza84
26. 10. 2014 09:46
Re: běžný
Já skřínovou dodávku, stál sem u rampy nezabržděnej. Jednou nohou na rampě, druhou na korbě - lifroval klece s prádlem ven najednou se mi začli rozjíždět nohy a auto putovalo ven >:D bohužel ve vratech to bylo po stranách na centimetry narozdíl od toho mustangu sem bezmocně poskakoval okolo (protáhnout se bych si nelajznul aby mě to neskříplo) než vyjede ven a pak sem zatáh ručku. Na ty hotelovy rampě to sledovali s hubou dokořan >:D naštěstí nebyla sezona a parkoviště bylo poloprázdný 8-s
Avatar - honza84
26. 10. 2014 09:42
Re: v tomto pripade mal stastie
proč ?