Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Multimédia Dacie Sandero umí to, co násobně dražší konkurence může jen tiše závidět

Stanislav Kolman
Diskuze (27)

Značka Dacia se na českém trhu těší mimořádnému úspěchu a velký zájem očekáváme také o nové Sandero. Podívali jsme se, co všechno umí jeho infotainment.

Asi netřeba připomínat, že Dacia Sandero udělala s příjezdem nové generace obrovský skok kupředu. Pomohl třeba fakt, že už nejde o letitou recyklovanou techniku mateřského Renaultu, ale plnohodnotný moderní vůz, jenž sdílí platformu třeba s novým Cliem. To znamená lepší jízdní vlastnosti a také balík nové výbavy, kterou byste si ještě před pár lety s Dacií jen těžko spojovali. Zároveň však Sandero zůstává i nadále vozem s atraktivní cenovkou.

Na plnohodnotný test tohoto auta se můžete těšit v příštích dnech, jako předkrm jsme pro vás připravili první videodojmy z interiéru. Soustředí se především na nabízené multimediální systémy, které Sandero umí rovnou tři. Testovaný vůz dostává prostřední řešení za příplatek 7000 Kč a vy se můžete podívat, co všechno umí. Kromě toho se dozvíte, čím nejvyšší specifikace infotainmentu předčí i celou řadu automobilek nabízejících podstatně dražší modely.

A pokud vás zajímá, jaká další videa chystáme, určitě nezapomeňte sledovat náš instagramový profil @auto.cz!

Stanislav Kolman
Diskuze (27)

Doporučujeme

7. 3. 2021 22:32
Re: Když méně je více
To ukáže až sám čas. Passat rok 2010 lemy a nejen ty dost rozsáhlá koroze. Jen opravovaný lem po nějaké kolizi byl OK.
Avatar - twistedTSD
7. 3. 2021 19:00
Re: Když méně je více
Pozinkované by měly být, ale záruka na prorezavění je poloviční, než u konkurence. Takže těžko říct.
Avatar - twistedTSD
7. 3. 2021 18:53
Re: Co je
To mě nejvíc štve, když AA se nepromítá do palubních systémů, ale jsou auta, která to umí. A další věc je Spotify.
7. 3. 2021 18:04
Re: Když méně je více
Pravdu máte oba, bohužel cena už není tak nízká jako v minulosti. Pokud je antikorozní ochrana na úrovni sesterského Renaultu, tak by mohla i něco vydržet.
7. 3. 2021 17:28
Re: Co je
Sms si za volantem číst nehodlám :) v mém případě ta navigace, konkrétné tohle byl služební Kamiq bez vestavené navi. A když už tam je ta velká obrazovka tak proč ji nevyužít k navigaci. V telefonu mám Sygic s doživotní licencí, aktualizace map 4x do roka. A tu navigaci nepoužívám zas tak moc aby se mi chtělo připlácet za vestavěnou. U auta za milion se to ztratí, ale u komapktu řekněme za půlku si radši připlatím třeba za vyhřívané čelní sklo nebo lepší světla.