Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nikdy nevíte co Lada odhodí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Součástky odpadávající za jízdy z vozu mohou být pro ostatní účastníky silničního provozu velmi nepříjemným a nebezpečným překvapením.

Vozy značky Lada si sice za posledních dvacet vybudovaly pověst levných a na opravy poměrně nenáročných strojů, ale zároveň nepatří právě k těm nejspolehlivějším a, jak předvádí krátké video, ani k těm s alespoň dostačující kvalitou montáže.

Předjíždění Lady 111 se tak může stát nepříjemným adrenalinovým zážitkem. Během něj na vaše auto zaútočí třeba letící kapota motoru, která byla ještě před chvíli součástí karoserie Lady.

Incident natočený palubní kamerou vozu zasaženého letící kapotou se sice obešel bez zranění cestujících, ale řidiči obou automobilů si po něm určitě pěkně od plic popovídali.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
16. 7. 2012 19:36
Re: podobne sa aj mne stalo
mne nastastie celne sklo nerozbilo, len trochu preliacilo kapotu, ale to tomu autu nevadilo, kedze to bola taka herka, ze dokrcene plechy bola najmensia vada na nom
12. 7. 2012 13:38
Re: podobne sa aj mne stalo
No ja som uz pocul aj verziu, ze chlapik si nechal opravit auto v servise a hosi mu zabudli poriadne zavriet kapotu, vysiel zo servisu, a do 10 minut na to mu otvorilo v rychlosti kapotu a este aj rozmlatilo celne sklo. Tak * volal do servisu, no vsetko opravili na vlastne naklady :-!
12. 7. 2012 12:19
podobne sa aj mne stalo
na starom daewoo nubira, na pumpe som platil, zatial si moja frajerka sla nieco vytiahnut z kufra a samozrejme potiahla za packu, ktorou sa otvara kapota, este bola nas*ata, ked som jej otvoril kufor ja na prvy krat a vysmieval som sa jej.... o pol km ked som nabral rychlost som zbadal ako mi poskakuje kapota, tak rekuze ved je tam poistka a pustil som plyn....a vtu ranu som mal natiahnutu kapotu cez predne sklo...na dialnici bez krajnice, lebo tam bol akurat odbocovaci pruh....pruzina poistky sa unavila a jazycek sa nevracal do povodnej polohy....
11. 7. 2012 22:08
Děláte si pr-el?
"a, jak předvádí krátké video, ani k těm s alespoň dostačující kvalitou montáže"

To myslíte vážně? To auto se nabízelo... možná i stále nabízí v eu (nevím co momentálně Lada prodává) takže musí splňovat jistý standard. Tak jaká nekvalita montáže? Tady spíš nějaký rusák zanedbal nějakou domácí opravu. Vraťte se do redakce blesku... tady ze sebe děláte hlupáka. Tímhle můžete krmit lidi třeba na novinky.cz tam už jsou blbosti tradicí.