Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Policejní Lada Samara vs. ministerské BMW řady 7

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
Ruské silnice a dálnice nabízejí stále řadu absurdních situací, z nichž jsou některé k smíchu, jiné k k pláči a některými zůstává rozum stát. Nejspíše lehký úsměv vyvolá decentní přetlačování mezi policejní Ladou a vládním BMW.

Řidiči, v jejichž blízkosti se pohybuje policejní automobil se zapnutými majáky, většinou zpomalí a snaží se mu uvolnit cestu. Zcela opačně ale reagoval řidič BMW řady 7, na jehož zadním sedadle velmi často cestuje náměstek ministra vnitra Igor Zubov.

Výsledek duelu dopadl samozřejmě podle očekávání a Lada musela uvolnit cestu vládní limuzíně. Podle oficiálního vyjádření nebyl náměstek ministra vnitra Igor Zubov v době incidentu ve voze a tíha zodpovědnosti tak padá pouze na řidiče.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
Avatar - honza84
2. 12. 2012 21:29
Re: Agresivní rusáci
Tyhle zkušenosti mam hlavně z doby kdy jsem zásoboval Karlovy Vary - je potřeba říct že to nejsou jenom rusové ale azerbajdžán, tadžikové, hodně jugošů a gruzinců. Souhlasim s tim nesnášim je a hnal bych klackem. Každopádně sem poznal i milý lidi z východu - tady se spíš jedná o zbohatlíky, rádobypodnikatele a jiný mafiány a co si budem povidat to je často agresivní ksindl i když je to čech.
Avatar - honza84
2. 12. 2012 21:25
Re: špinavý auta
No čim víc na západ tim je ta kultura péče o vozidlo trochu dál. Nedávno sem někde četl průzkum jak často si majitele mejou vozidla a třeba rakušáci i 4 do měsíce. Rusko je jeden velkej chlív a bordel ale nemusim si pouštět videa z ruska - tady taky převážná část lidí jezdí s autama zadělanejma jak dobytek. Je to prostě odraz společnosti. :-!
Avatar - Aladeen
2. 12. 2012 10:50
Re: špinavý auta
Načo si umývať auto keď za deň sa ti zase zasere ;-\ Oni si to umývajú asi len cez leto kedy to má nejaké opodstatnenie ...
21. 11. 2012 07:19
Re: špinavý auta
tak tu trasu velmo dobre poznam pracoval som v ledviciach a vzdy ked som sa vracal na slovensko tak sa ma pytali kde som to bol hnedy spinavy no konec :-)
21. 11. 2012 00:58
Re: špinavý auta
A u nás konkrétně na severu nejsou po dešti špinavý auta? Stačí když jedu v dešti z Mostu do Bíliny nedej bože na Ruzyň a mám auto hnědý jak hov.o! To je k vidění jen u nás, že náklaďák ze stavby vyjede suveréně na silnici a nechá za sebou hory bahna. Zajímavý je, že když jedu po dálnici v Německu do Drážďan, tak po cestě je auto relativně čistý. V Čechách stačí 10 km a je hnědo. Stejně jako v Rusku. Hnus.