Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Rush – Premiéra filmu z prostředí Formule 1 se blíží

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Premiéra celovečerního snímku Rush režiséra Rona Howarda je naplánována na 20. září 2013, ale ještě předtím vypustili producenti malou ochutnávku.

Rush sleduje souboj Niki Laudy s Jamesem Huntem o mistrovský titul a vrací se do sezóny 1976. Právě během ní měl Niki Lauda jako mistr světa z roku 1975 těžkou nehodu, která se stala 1. srpna na Nürburgringu.

Roli Nikiho Laudy ve filmu hraje Daniel Brühl. Německý herec španělského původu si zahrál role například ve filmech Goodbye, Lenin! (2003) nebo Hanebný pancharti (2009). Jeho protějškem v roli Jamese Hunta bude Australan Chris Hemsworth, kterého diváci znají například z filmů Star Trek (2009) nebo Thor (2011).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
29. 6. 2013 17:36
trailer
nic neříkající trailer... no nevím nevím :-)
29. 6. 2013 15:51
film o legende menom NIKI LAUDA
veľmi sa už na ten film teším... práve pre túto sezónu a udalosť si nikiho laudu ako jazdca a človeka veľmi vážim... práve v tejto sezóne si podával ruku so smrťou, ale on nielenže sa dokázal z toho dostať, ale už o 42 dní!!! sa vrátil do rozbehnutej sezóny a s obrovskými bolesťami pokračoval v boji o titul MS... nakoniec len o jeden jediný bodík prehral práve s jamesom huntom... o rok nato však už zase kraľoval MS F1 on... toto je šampión... :yes:

P.S. zaujímavé že tí herci sa na skutočných predstaviteľov ešte aj podobajú.