Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video s filmovým Transporterem T4: Jak mechanik Emil vyškolil Martina Vaculíka

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Už sedmnáctého listopadu bude mít premiéru komediální snímek Grand Prix, ve kterém hraje klíčovou roli také VW Transporter T4. Společně s mechanikem Emilem si přímo na filmový kousek posvítil Martin Vaculík.

Technický specialista Světa motorů Martin Vaculík je obrovským fanouškem užitkových vozů značky Volkswagen, zejména pak nejrůznějších variant multivanů a transporterů. Není tedy divu, že si natáčení s generací T4 velmi užil. A aby toho nebylo málo, přizval si k sobě tentokrát i jednu velmi zajímavou výpomoc – mechanika Emila.

S jeho osudem se budete moci blíže seznámit již 17. listopadu, kdy má snímek Grand Prix o cestě za vysněným závodem F1 slavnostní premiéru. Emil totiž jednoho dne v televizní soutěži vyhraje vstupenky na VC Španělska v Barceloně. Nikdo ale netuší, že takový výlet za snem se brzy změní na divokou jízdu napříč Evropou!

Ještě před samotným filmem ale mrkněte na video Martina Vaculíka, který Transportera T4 proklepl do posledního šroubku. A co zrovna nevěděl on, to dodal sám Emil. A několikrát Martina dokonce vyškolil!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

8. 11. 2022 20:33
Re: kup
Tak on to v podstatě je benzinový motor, ale pomocí jiné hlavy a vstřikování předělaný na diesel. U toho originálního benzinového provedení byste si možná řekl, že to na benzín zní a běží trochu hrubě.
Avatar - Dzakobo
8. 11. 2022 19:07
Re: kup
Přehrávač asi není z nejlepších, ale poslední dobou už se mi neseká.
Před pár roky jsem byl svědkem, když k nám přijel VW T4 2.4D - po jízdě měl teplý motor a úplně jsem si myslel, že je to benzínový motor, tak měkce a tiše šel na volnoběh a zvýšený volnoběh.
Avatar - lordlord
8. 11. 2022 18:24
kup
ten prehravac je hrozný, porád se to seká