Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video se SsangYongem Musso Grand: Prázdný vs. naložený? Obrovský rozdíl

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Pick-up Musso Grand prošel před časem omlazením, které přineslo hlavně designové úpravy. A pořád zůstává mimořádně schopným pracantem.

Není žádným tajemstvím, že užitkové pick-upy fungují na jedničku v podmínkách, pro které jsou určeny, tedy s pořádně naloženou korbou. Když v autě zrovna cestujete sami, neoplývají kdovíjakým komfortem, lehký zadek je uhopsaný, nervózní a dlouhé přesuny majitele dvakrát nebaví (čest světlým výjimkám jako Ford Ranger Raptor).

A tak jsme se tentokrát rozhodli, že testovaný pick-up SsangYong Musso Grand nebudeme zkoušet jen prázdný, ale dáme mu trošku zabrat. Naložili jsme balík slámy a na silničkách i mimo ně zkoušeli, jak se s ním vypořádá. Není to ani zdaleka maximální možné zatížení korby, přesto byl rozdíl znatelný na prvních metrech. Ale nebudeme předbíhat, všechno důležité už se dozvíte ve videu.

Kromě toho jsme se podívali také na inovace, které Mussu Grand přinesl nedávný facelift. Zaměřili jsme se na jeho bohatou výbavu i prostor na zadních sedačkách. Chcete-li sledovat i zákulisí příprav našich videí, nezapomeňte nás sledovat na instagramovém účtu @auto.cz.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Doporučujeme