Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Subaru Impreza Design Concept - Pohled do budoucnosti

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Autosalon v Los Angeles se stal místem premiéry konceptu, který naznačuje podobu nové Imprezy.

Subaru Impreza Design Concept představuje další směřování designu vozů japonské automobilky. Přídi dominuje šestiúhelníková maska chladiče s tradičním leteckým motivem. Subaru experimentuje s členěním ve tvaru X, trojrozměrným pojetím designu a k tomu přidává nízké projektorové světlomety.

Linie střechy připomíná dvoudveřové kupé a pozornost přitahují i tvary blatníků. Zadní světla obsahují vrstvené diody, které dodávají jejich optice hloubku.

Interiér do značné míry rozvíjí styl současné Imprezy, ale sází na jednodušší rovné linie. Nad masivním středovým tunelem se nachází futuristické velkoplošné displeje s dotykovým ovládáním rádia, navigace a klimatizace.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
27. 11. 2010 14:42
Re: subaru koncept
Tak mi ukaz podobne video a grafiku z 90 let >:D
27. 11. 2010 13:57
subaru koncept
Video je naprosto špatně uděláno, nulová invence - voda, jediná cesta, satén - tisíckrát omleté téma. Navíc - naprosto degradující grafika ruky, které posunula výsledný dojem kdesi do 90ých let, včetně toho, že auto nemá řidiče. No dobře tohle Subaru neumí....

Koncept je takový mišmaš - předek Ford, zadek - Mazda, líbívé, když se k tomu přidá subarovská technika - tak i naprosto špičkové.

Za koncept :yes:

Za video :no:
Avatar - Andromeda
27. 11. 2010 12:17
Ale ano,
ač se 100% objeví řádky o asijském designu(nakonec odkud ti Japonci vlastně jsou ;-) ),tak karoserie konceptu působí robustním,dynamickým dojmem.Pro hledače "podobenství" bude chuťovkou především záď a blatníky ;-) .Interiér taky fajn,až na ten středový panel z Enterprise >:-[] ...