Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Vypadá nová Sportage vůbec jako Kia? Prý je to Bentley...

Jan Mička
Diskuze (21)
Novou Kiu Sportage vám již brzy představíme v redakčním testu, než se tak ale stane, pojďme se věnovat krátké anketě. Jaký model českým občanům nové SUV nejvíce připomíná?

Video se připravuje ...

Sami jistě uznáte, že nová Kia Sportage může na první pohled připomínat vůz, kterým ve skutečnosti není. Nám například zepředu připomíná Porsche Macan, zezadu trochu Jaguar a světelným podpisem dokonce BMW i3, u nás v redakci byste však zaslechli různé názory. Místo toho, abychom se mezi sebou „dohadovali“, jsme vyrazili ven a zjišťovali názory českých občanů.

Předmětem krátké ankety se stala Kia Sportage 2.0 CRDi DeLuxe, kterou již brzy uvidíte v redakčním testu. Na vozidle jsme přelepili veškerá loga a identifikační znaky a následně se ptali náhodných občanů, jaký model jim vůz připomíná. Musím uznat, že když na nás prvních několik respondentů bez váhání vypálilo „Kia!“, chtěl jsem anketu odpískat, různorodé odpovědi ale začaly přicházet poměrně brzy.

Mezi jmenovanými značkami zazněl Ford, Audi, BMW a dokonce i Bentley, Porsche ale k mému vlastnímu údivu nikoho nenapadlo. V přiloženém videu se můžete podívat, jak anketa probíhala. A nezapomeňte do diskuse pod článkem připsat vlastní tip!

Jan Mička
Diskuze (21)
Avatar - Dylan McKay
7. 3. 2016 08:10
KIA
Doporučuju se na to auto pořádně podívat. Jestli si to lidi pletli s Fordem, tak kvalitou zpracování se Ford musí sakra stydět. Sportage je hodně povedené a pohodlné SUV!
Prvně jsem ji viděl ve Frankfurtu a teď ji budu testovat v KIA Mariánské Lázně. Zatím nejlepší jednání ze všech prodejců v republice.
25. 2. 2016 23:02
Hnusné jako Bentley?
Jakože je to hnusné jako Bentayga? Souhlas...
Avatar - JirkaV8
25. 2. 2016 21:45
rozkopané záchodové prkýnko
Může to být rozkopané záchodové prkýnko, může to být pokus o auto, ale v žádném případě ta hnusná plečka nemůže být Bentley.
Kravina
Celé je to kravina. Článok (a video) jak z bulvárnej stránky ženského magazínu... :no:
Avatar - Ozzman
25. 2. 2016 07:44
Re: Platený redaktor ?
Jo, zde to podplácí výhradně Škodovka! Teda alespoň se to traduje v diskuzích, tak je to jistě pravda! >:D