Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Youtuber si natáčel svůj videoblog, na křižovatce ho smetlo auto

Jan Mička
Diskuze (15)

Je to sice smutné, ale dopravní nehody k automobilismu prostě patří. Partě mladíků se podařila jedna taková natočit.

Na dopravní nehodu se dopředu nepřipravíte. Situace se na silnicích mnohdy mění pouze ve zlomku sekundy, a přestože bychom si přáli, aby šlo pouze o pomačkané plechy, vždycky tomu tak bohužel není. Záznamy z více či méně vážných bouraček se „válejí“ všude možně po internetu, ne vždy se ale podaří natočit tak čistý a bezprostřední záznam, jako v tomto případě.

Z přiloženého videa se může zdát, že si jej parta kamarádů předem připravila a náraz očekávala, jenže není tomu tak. Kamery jsou totiž uvnitř Peugeotu 308 nainstalovány kvůli blonďatému mladíkovi na místě spolujezdce, kterého můžete znát také jako youtubera s přezdívkou Mr Ben Brown. Kluci si během jízdy povídají a řidič se plně věnuje řízení, když tu najednou do pravého zadního rohu jejich vozu naráží Renault Kangoo, který buď nedal přednost v jízdě, nebo naopak očekával, že mu dá Peugeot přednost zprava (z videa není patrné, zda je před křižovatkou označena hlavní silnice).

Náraz Peugeot otočil téměř o 180 stupňů, alespoň v jeho kokpitu se ale nikomu nic nestalo. Video se v každém případě stálo hitem – od soboty 19. března, kdy bylo nahráno na Youtube, zaznamenalo více než 1,5 milionu zhlédnutí.

Jan Mička
Diskuze (15)
1. 4. 2016 20:18
Re: ...
podivej se na celejch skoro 13 minut
1. 4. 2016 17:54
Re: ...
[odkaz]
1. 4. 2016 15:17
Re: Nedal přednost zprava
>:D oh, my fault, nevim proc jsem to predpokladal...
1. 4. 2016 13:39
Re: Teoreticky vsichni stoji uz cele hodiny a cekaji az se n
Žádná ulice ( cesta ) není hlavní, proto pokračujeme s maximální obezřetností a počítejme se zastavením. Předvídej reakci jiných řidičů, aby jsi mohl kdykoliv zastavit. Přednost s ohledem na přijíždějící vozidla se nemění.
Z toho plynoucí doporučení:
alternativa I:
Ty stojíš a někteří se rozjíždí či pomalu jedou. Nejlepší je je pustit a situace je vyřešená.
alternativa II:
Stojí všichni, tak se začneš pomalu rozjíždět a budeš sledovat ostatní, když ostatní budou stát tak odjedeš, když se ostatní začnou rozjíždět, tak to musíš zvážit co dál. Nejlepší je zastavit a pustit je.
1. 4. 2016 13:17
Re: Nedal přednost zprava
evidentne berlin

ulice Insterburgallee / Lyckallee
zona 30km/h, prednosti zprava

tady si to muzes projet
[odkaz]

když projedes tu křižovatku, tak tam je videt i ten karavan za nakladakem co je na zaznamu v 00:42

:-)