Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vlnobití Tuning Show a Autosalón o víkendu v Třinci

Dariusz Szynder
Diskuze (4)
Už v sobotu se ve sportovním areálu STARS v Třinci bude konat první ročník Vlnobití Tuning Show, doplněný o autosalón a zábavný program pro návštěvníky. Nebudou chybět ani soutěže o nejlépe upravené auto a nejlepší audio nebo závody ve sprintu.

V sobotu 28. 7. se ve sportovním areálu STARS v centru Třince bude konat oficiálně první ročník tuningové akce nazvané Vlnobití Tuning Show. Akci doplní Autosalón a bohatý zábavný program. Protože se jedná o první tuningový sraz ve Slezsku, setkali se organizátoři z velkým zájmem ze strany úpravců. Právě z tohoto důvodu se akce nekoná na původním místě u Obchodního centra Oceán, ale byla přesunuta do atraktivnějších prostor sportoviště.

Kromě velkého množství upravených automobilů především z Česka, Polska a Slovenska, se na autosalónu představí více než dvacet prodejců automobilů, mj. značek Audi, BMW, Jaguar, Land Rover nebo „místní“ Hyundai a Kia. Na tuning show budou probíhat tradiční soutěže o nejlepší tuning a nejlepší auto. Organizátoři připravili také závody ve sprintu na 200 m. V doprovodném programu, kterým bude provázet moderátor rádia Kiss Morava Viťa Goršanov, se vedle hip hop tanečnic objeví také kapely Aspekt a Pangea – The Beatles Revival Band.

Myšlenka tuningového srazu v Třinci se zrodila v květnu minulého roku v hlavě místního podnikatele René Poloka. Za dva měsíce se již v areálu Obchodního centra Oceán konal nultý ročník, na který k překvapení všech přijelo až 120 výstavních vozů, a na akci přišlo na 800 návštěvníků.

Zápis vozů v depu začíná v sobotu 27. 7. již v 8 hodin ráno, autosalón otevře své brány o hodinu později. Vstupné na osobu činí 50 Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma. Startovné bylo stanoveno na 100 Kč. Všechny vstupenky jsou slosovatelné, vítěz tomboly si z Třince odveze minibike.

Dariusz Szynder
Diskuze (4)