Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Beetle R-Line: Designová sada pro Brouka

David Bureš
Diskuze (4)
Pakety R-Line budou dostupné pro Beetle ve vrcholné verzi Sport.

Také aktuální generace Volkswagenu Beetle bude nabízena ve variantě R-Line. K dispozici budou dva pakety s tímto označením – jeden upraví pouze exteriér, ten druhý je nadstavbou prvního, který vylepší rovněž interiér vozu.

R-Line vyparádí vnějšek Beetlu pomocí upravených bočních prahů, difuzoru na zádi a pomocí předního nárazníku s černými vstupy vzduchu a chromovanými lištami okolo směrových světel. Nechybí ani loga R-Line před A-sloupky. Barvu karoserie je možné zvolit z 12 nabízených laků.

Hliníková kola Twister jsou standardně 18palcová. Za příplatek jsou dodávána 19palcová leštěná kola Tornado v černém, nebo bílém provedení, ta jsou obuta do pneumatik s rozměry 235/40.

Paket R-Line interior pak kabinu vylepší o sportovní sedačky čalouněné prodyšnou tkaninou, dekorativní obložení v provedení Dark Vanadium a kožený věnec volantu, hlavici řadicí páky a madlo ruční brzdy s šedými ozdobnými švy. Za příplatek jsou dodávána sedadla čalouněná černou kůží.

Opět nechybí nápis R-Line, tentokrát na hlavových opěrkách předních sedaček nebo na volantu.

Pakety R-Line jsou dostupné jako rozšíření vrcholného stupně výbavy Sport. Nabídka motorů tedy zahrnuje dva benzinové motory – 1,4 TSI (118 kW) a 2,0 TSI (147 kW) – a turbodiesel 2,0 TDI (103 kW). Na českém trhu nicméně vznětový dvoulitr není v současné době nabízen.

Sada doplňků R-Line pro exteriér Beetlu stojí 1.290 eur (v přepočtu cca 32.000 Kč), oba pakety dohromady přijdou na 1.675 eur (asi 41.000 korun).

David Bureš
Diskuze (4)
14. 9. 2012 01:40
Chrobak
Konecne to nevyzera ako buznabox, akurat ten typicky koncernovy naraznik vyjadrujuci sportoveho ducha tam posobi ako ukradnuty od suseda.
Ale aj tak dobre. 3.
Avatar - Sosa
13. 9. 2012 10:18
pekné
jeden z mála pekných a dovolím si povedať že až šmrncových VW, z predu mi súčasná sploštená generácia trochu a nie nahodou pripomína 911 >:D

škoda že to búchajú v Mexiku, tiež motory už má VW medzičasom novšie..
Avatar - Carlos Santana
13. 9. 2012 09:53
Re: Pekný nárazník
Souhlasím...je to tam jako pěst na oko, možná to chtělo líp zakomponovat do celistvosti designu. Ale jsou to jen fotky, v reálu to bude třeba jinak :-) Ještě bych možná zvolil jiná kola ;-)
Avatar - PeterLuk
13. 9. 2012 09:36
Pekný nárazník
Pekný predný nárazník, naopak ten spoiler sa mi k Beetlu nehodí...