Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen láká na podzimní a zimní servis, opět nabízí zajímavé výhody

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Zima se pomalu blíží, automobilka Volkswagen proto tradičně zve své zákazníky k návštěvě autorizovaného servisu a využití sezónní nabídky.

Podzim letos nastoupil celkem rychle a zima se zdá být téměř za dveřmi. Řidiči tak nejspíš brzy začnou řešit pravidelné přezouvání na zimní pneumatiky, které bývá vhodné spojit s důslednou prohlídkou vozu. K využití těchto služeb zákazníky i letos lákají autorizované servisy Volkswagen, které toho ale v rámci akční servisní nabídky umí mnohem víc.

S přezouváním pomohou komplexní služby Volkswagen Pneuservisu. Ten poskytuje kompletní péči o pneumatiky, včetně uskladnění, očištění nebo vyvážení. Pokud jsou vaše pneumatiky na sklonku životnosti, Volkswagen Pneuservis zajistí ekologickou likvidaci zdarma a pomůže s výběrem a instalací nejvhodnějších pneumatik.

V nabídce přitom nechybí ani pneumatiky s technologií AirStop, které jsou vybaveny speciální hmotou uvnitř pneumatiky. Pokud pneumatiku propíchne předmět o průměru do 5 mm, hmota průnik zacelí a umožní dojezd do servisu. Se zakoupením alespoň jedné nové pneumatiky navíc zákazníci získávají bezplatnou PneuGaranci – tříletou záruku na její poškození a výrobní vady.

Přezouvání je ideální spojit také se sezónním servisem. Za cenu od 299 Kč tak pracovníci VW pečlivě zkontrolují brzdovou soustavu, výfukový systém, kola a pneumatiky, stěrače a ostřikovače, stav baterie, plochý/drážkový řemen, topení a klimatizaci, provozní kapaliny, chladicí systém a také světla, včetně jejich správného nastavení.

Video se připravuje ...

Celý proces přitom může usnadnit zákaznická karta Volkswagen My Card, která je dostupná ve dvou verzích. Základní bezplatná verze Service zajišťuje až 15% slevu na Originální díly VW (při min. ceně 6050 Kč vč. DPH na zakázku), přípravu a zajištění STK, individuální nabídky servisních partnerů nebo výhody externích partnerů.

Placená verze MyCard Servisce+ (za 1.990 Kč ročně) rozšiřuje nabídku bezplatné verze o výměnu kompletních kol včetně vyvážení 2x ročně, výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt jednou ročně a 10% slevu na Originální příslušenství Volkswagen – včetně kompletních kol.

Zákazníci přitom mohou vybírat z pestré nabídky příslušenství i originálních life-style doplňků pohodlně z domova přes e-shop Volkswagen. Ten nabízí jak doručení až domů, tak k vybranému partnerovi značky. Nechybí možnost platby online nebo vrácení zboží do 14 dnů.

Automobilka nabízí také předplacený servis Volkswagen Servisní balíčky, který kryje náklady na servisní úkony po dobu 5 let nebo zvolený počet najetých kilometrů. Servisní balíčky lze přitom využít jak pro osobní vozy Volkswagen, tak pro Volkswagen Užitkové vozy.

Po celou dobu přitom Volkswagen Užitkové vozy garantuje fixní ceny servisu bez ohledu na pohyby cen: když si servis předplatíte, nemusíte již dál nic řešit a navíc zvyšujete hodnotu automobilu při dalším prodeji. Servisní balíček je totiž přenosný. Nyní je přitom možné pořídit Servisní balíček se slevou 15.000 až 30.000 Kč ke každému vozu Volkswagen, který doposud neabsolvoval první předepsanou servisní prohlídku.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme