Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche ČR představuje zákaznickou kartu plnou výhod. Získáte ji snadno a benefity dostanete i zdarma

Diskuze (3)

Společnost Porsche Česká republika uvedla na trh produkt MyCard. Držitelé této zákaznické karty ušetří v souvislosti se servisem svého vozu čas i peníze.

Nedávno spuštěný program MyCard je k dispozici pro majitele nových i ojetých vozů značek Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy. Kartu získáte po registraci na webu: my-card.cz. Zde zároveň najdete i mapu veškerých participujících partnerů. Snadno tedy zjistíte, kde nejblíže se nachází servis, jenž je v programu MyCard aktivní.

K dispozici jsou dvě volby – Service a Service+, přičemž první je bez ročního poplatku. Držitel přitom automaticky dostane patnáctiprocentní slevu na originální díly (min. 6050 Kč vč. DPH/zakázka), přípravu a zajištění STK, ochuzen nebude ani o individuální nabídky servisních partnerů a další výhody externích partnerů, které se mají v příštích měsících dále a dále rozšiřovat.

„Plusko“ stojí 1990 Kč ročně a navíc přidává výměnu kompletních kol včetně vyvážení 2x ročně, výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt jedenkrát za rok a rovněž desetiprocentní slevu na originální příslušenství včetně kompletních kol.

V rámci uvedení služby na trh jsme vyzpovídali Lukáše Popelku, vedoucího marketingu After Sales ze společnosti Porsche Česká republika. Dozvěděli jsme se, komu je karta určená, jak snadné je její získání a jakým způsobem lze posléze čerpat vybrané výhody. Ale nepředbíhejme, všechno podstatné se dozvíte ve videorozhovoru.

Diskuze (3)

Doporučujeme

6. 10. 2022 00:10
Re: Opět chybí základní informace...
Máš pravdu, je to tam, to jsem nějak přehlédl, omlouvám se a sypu si popel....

Firma se sice jmenuje Porsche ČR, ale zabývá se jen importem značek VW, Audi, Seat, Cupra a Volkswagen užitkové vozy, ale jaksi Porsche nee. Je to trochu podivné a jméno firmy s náplní je, jak to říct slušně, minimálně nekorespondující a i zavádějící. Ale zase to líp vypadá, třeba na vizitce. :-)
Avatar - white label
5. 10. 2022 23:01
Re: Opět chybí základní informace...
"„Plusko“ stojí 1990 Kč ročně..."
Mě spíš zaráží, že karta od společnosti Porsche ČR, se nevztahuje na značku Porsche! :no:
5. 10. 2022 12:47
Opět chybí základní informace...
...u služby MyCard + jak často je třeba těch 1990 Kč vč. DPH platit. (Je to roční poplatek.)