Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Passat Coupé se blíží

Tomáš Votruba
Diskuze (161)
Automobilka Mercedes se trefila se svým kupé-sedanem CLS do černého, tento model má velký úspěch, a tak se nelze divit, že po něčem podobném touží i konkurenční značky.

Automobilka Mercedes se trefila se svým kupé-sedanem CLS do černého, tento model má velký úspěch (viz tento článek), a tak se nelze divit, že po něčem podobném touží i konkurenční značky. Jednou z nich bude Volkswagen, který údajně připravuje podobně laděné čtyřdveřové kupé na bázi Passatu.

Snížená obloukovitá střecha má zajistit Passatu mnohem větší dynamiku viz fotografie. Na zadních sedadlech sice bude méně místa, ovšem zákazníkům to zřejmě nevadí, jak můžeme vidět u Mercedesu. Passat coupé by se měl na trhu objevit v roce 2008 a pod kapotou se objeví známé čtyřválcové a šestiválcové motory.

Z novinek to bude nejen přeplňovaný čtyřválec 1.4 TFSI (170 koní), ale také nový šestiválec o objemu 3.6 litru s výkonem 280 koní. Vzhledem k tomu, že nový Passat už nemá motor uložený podélně (jako u Audi), ale napříč, v motorovém prostoru už proto není místo na osmiválec.

Tomáš Votruba
Diskuze (161)
23. 12. 2005 15:00
Re: Keep...
:yes: ;-)
23. 12. 2005 08:24
Re: MLCENI PRASSAT
Forester na 230 je drzej, správnej vládce. V zatáčkách by to ovšem s H-H projel... neměla by to ani být jeho ambice, vyhrát. Myslím, že v těch dlouhejch, táhlejch, až to tu nandá kdejakými premiovýmu na leasing v sedanu tak to bude dokonalé vítězství.
23. 12. 2005 08:16
Re: Keep...
Alessio... vážím si tvých slov. Moc. Díky. P.S. Usiluji o to být dobrým... celý život. Jo, tak šťastné a veselé :yes: Také tě moc rád čtu... :yes: Tak hřejme tu svou perlu v dlani... jako já... jako my... jako (snad) všichni...
22. 12. 2005 18:18
Re: bez titulku
;-) :yes: