Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vozy F2 vezly v Itálii logo Auto.cz na přídi. Podívejte se s námi na startovní rošt i do zákulisí

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

O uplynulém víkendu se na italské Monze konal podnik seriálu Formule 1 doprovázený nižšími závodními sériemi. Rozhodně bylo na co koukat!

Ty největší hvězdy Formule 1, ale i mladičcí talenti šampionátů F2 a F3. Jako třešnička na dortu pak závody Porsche Supercup či přehlídka historických formulí v rámci oslav stoletého výročí okruhu. Takto našvihaný byl program uplynulého víkendu na italské Monze, jehož se zúčastnila i redakce Auto.cz.

Událost to pro nás byla o to speciálnější, neboť monoposty F2 stáje Charouz Racing System vezly na přídi logo našeho webu. Zároveň jsme tak pomyslně započali oslavu pětadvacátého výročí od založení Auto.cz, který vyvrcholí závěrem září na naší akci Happy Trackday v Sosnové!

Video se připravuje ...

Ale zpátky na italskou Monzu. V průběhu závodního víkendu jsme mohli nahlédnout do paddocku nižších závodních sérií, ale okusili jsme i atmosféru nablýskaného zázemí Formule 1. Všechno jsme společně s dalšími členy naší posádky pečlivě dokumentovali a na obsáhlou fotogalerii se můžete podívat už teď výše.

Asi netřeba zmiňovat, že atmosféra na tradičním italském okruhu byla naprosto fantastická. Místní motorsportem žijí a pro Ferrari dýchají, což z tribun dávali hlasitě najevo pokaždé, když je míjel rudý monopost Charlese Leclerca nebo Carlose Sainze. Jen škoda, že nadšení statisíců návštěvníků nejde přetavit do fotografií. I tak ale galerie určitě stojí za to!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme