Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW CrossPolo: vycházkový model pro Essen

Libor Zezulka
Diskuze (41)
Volkswagen udržuje vysoké tempo představování novinek. Na Essen Motor Show přiveze CrossPolo neboli polo ve vycházkové úpravě.

Volkswagen udržuje nevídané tempo představování novinek. Po bohaté nadílce především rychlých golfů na autosalonu ve Frankfurtu, premiéře sportovního Pola GTI a studie EcoRacer na Motor Show v Tokiu přichází svátek rychlosti v Essenu a s ním premiéra malého pola ve „vycházkové“ úpravě. Model CrossPolo volně navazuje na Polo Fun, jež přišlo na svět před dvěma lety ve Frankfurtu.

Od standardního provedení se neodlišuje pouze upravenými nárazníky, plastovým obložením prahů a lemů blatníků a koneckonců i výraznými barvami (oranžová, černá, červená), ale také o 15 mm vyšší světlou výškou a 17palcovými koly. Cena vozu s zážehovým tříválcem o objemu 1.2 litru a s výkonem 47 kW bude v Německu začínat na částce 15 150 eur.

V nabídce budou celkem tři zážehové a dva vznětové motory s výkony 47, 55 a 75 kW respektive 51 a 74 kW. V interiéru si stylisté pohráli především s barvičkami, výplně dveří a střed sedadel budou vyvedeny v barevném odstínu karoserie, standardní pedály nahradily pedály chromované, chrom ozdobí i otáčkoměr a rychloměr. Řadící páku a ruční brzdu obepíná kůže.

Rozšířená výbava zahrnuje elektricky ovládaná přední i zadní okna, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, výškově nastavitelné sedadlo řidiče a dvě čtecí lampičky pro zadní pasažéry.

Libor Zezulka
Diskuze (41)
21. 11. 2005 22:48
Re: MUSÍM TO NAPSAT
:-) :yes:
21. 11. 2005 19:20
Re: MUSÍM TO NAPSAT
Alessio, nejlepší je jen nové. Nové auto, nová buchta... Jetý auto mít nemusíš, ale nejetou prakticky sehnat nemůžeš... :-) ale netruchleme... myslím ve vztahu k autům. Jo... pověstná CIELLOVA SPIRÁLA má svou logiku... auto kolem 30tisíc je vlastně tak akorát zajetý... Jenže... Alessio... vejdeš do prodejny... tam stojí... novej, krásnej drzoun... vybereš motor, barvu, vnitřek... a čekáš. Pak ti přijde... zas tam jdeš... tentokrát pro svůj klenot. Tak se do něho posadíš... nabereš vůni vyčiněný kůže... sjedeš pohledem du dokonalou přístrojovku... prostě... není nad to... koupit si novou káru. Ovšem, jako s těma buchtama, to může vyjít i s trochou jetou. Souhlasím ;-) :yes: