Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Za pojistný podvod s Bugatti Veyron hrozí majiteli vězení

Jan Mička
Diskuze (41)
Když máte Bugatti Veyron, nikdy si neužijete ani chvilku soukromí. Obzvlášť, když jej chcete utopit a získat peníze od pojišťovny.

O případu muže, který sjel kdesi v Texasu se svým Bugatti Veyron do jezera, už jistě znáte. Stal se v roce 2009 a majitel automobilu tehdy od pojišťovny požadoval vyplacení plnění ve výši 2,2 milionu dolarů, dnes něco okolo 4,6 milionů korun. Jenže když skončíte s nejrychlejším autem planety v jezeře, neobejde se to bez přihlížejících a už vůbec ne zvýšeného zájmu pojišťovny na prošetření případu.

Majitel automobilu tehdy prohlašoval, že jej vyděsil nízko letící pelikán, což ale přiložený záznam z poblíž jedoucího auta vyvrátil. Poté se prý lekl odrazu ve skle, ale s tím také neuspěl. Z pozdějšího šetření navíc vyplynulo, že se snažil majitel svůj automobil znehodnotit jinými způsoby – třeba krádeží nebo zapálením, za což měl údajně zaplatit někomu, kdo tuto „špinavou práci“ provede.

Jenže všechny tyto skutečnosti vyplynuly na povrch již na konci roku 2011 a od té doby se řešení případu posunulo ke zdárnému konci. Jaká je dosavadní bilance? Téměř stoprocentní dokázání pojistného podvodu, za který majiteli Veyronu hrozí dvacet let natvrdo. Inu, je třeba si pro příště zapamatovat, že pokud vlastníte Bugatti Veyron, nikdy nebudete sami. Pokaždé vás bude někdo sledovat, fotit či natáčet, což vás může, v případě nekalých úmyslů, dostat na hodně dlouho do vězení.

Jan Mička
Diskuze (41)
2. 9. 2014 10:54
Re: 20 rokov?
je to des v posahany evrope, v arábii za ukradnutý fík sekaj prst, za ukradnutou slepici celou ruku
2. 9. 2014 10:37
Re: Přepal Popka VW Bugi Veyron za 30 MEGA
helepytle už vo tom píšou v dnešním tisku [odkaz] :-)
1. 9. 2014 19:28
Re: Přepal Popka VW Bugi Veyron za 30 MEGA
jo
a SUPERCHARGERY V ČR BUDOU
2ks Lovosice a Humpolec příští rok 2015

musís porádne císt [odkaz] ;-)

No do zalohy potom tu mas jeste rychlodobíječky ČEZu [odkaz] u každýho obchoďáku

Podělaný pumpy v čechách začnou kapat jedna po druhy ta co se neprizpusobi uvidis sam ;-) puc brouku
1. 9. 2014 19:23
Re: Přepal Popka VW Bugi Veyron za 30 MEGA
Tahle tesla není pro tebe !! už to pochop

1) na ni nemáš
2) pro panelákový lid není konstruovaná
3) počkáš na další lidový MODEL III [odkaz] který bude pro tebe dosažitelný v roce 2018 a bude mít integrovaný bezdrátový nabíjení [odkaz] [odkaz] který ti magistrát integruje do asfaltu plácku před tvým panelákem (je to jednoduchy kus plastu s dratem zakopou zalisujou natahnou kabel a hotovo) a bezhotovostně ti z tvýho účtu kde budeš mít nastaven souhlast s inkasem automaticky strhnou tolik kolik tam nad tím proparkoval a elektronůs přeměnil na elektromagnetický záření, to jsou věci co, normálka fyzika 9tý třídy ;-)

A vymetono máš v palici ty takže koukej mazat na wiki a učit se jinak budes prilis blbej a snadno zotročitelnej ;-)
Avatar - Fortune Rayzor
1. 9. 2014 19:06
Re: Přepal Popka VW Bugi Veyron za 30 MEGA
Dobrá, tak já si budu nabíjet Teslu ze čtvrtého patra na zákazu stání a budu doufat, že mi ji přes noc nikdo neodpojí, protože bych ráno neodjel do práce. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Takových lidí je v ČR je většina. Supercharger v ČR není ŽÁDNEJ a jestli jich někdy bude 10 (z toho 5 v Praze) bude to úspěch. Nikdy nenahradíš ty stovky pump co už dávno stojí. Takový auto je za 3 mega úplně zbytečný.

Ty máš v hlavě totálně vymleto a je zbytečné se s tebou bavit.