Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímavé škodovky a krásné modelky. Tento nový kalendář by se vám měl líbit

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Pokud zrovna vybíráte kalendář na příští rok, máme pro vás jeden tip. Zvlášť jestli máte rádi zajímavé vozy značky Škoda.

Líbit by se vám mohl kalendář od Škodateamu. Škodateam ostatně připravuje kalendář pro fanoušky škodovek každý rok, takže edice pro rok 2023 ani není překvapením. A také letos jsou vlastně kalendáře dva, jeden nástěnný a druhý stolní.

Video se připravuje ...

Nástěnný je ve formátu A2, tedy o velikosti 610 na 480 milimetrů a najdeme v něm 13 snímků od fotografa Radima Kořínka. Kromě zajímavých škodovek, například Felicie Fun, modelu 1000 MBX, ve Velké Británii upraveného Rapidu na kabrioletu, kupé 110 R, otevřeného Favoritu MTX Roadster nebo tahače Xena, ale kalendář zdobí také krása tří modelek.

Před objektiv se totiž vedle vozů postavily Tereza Budková, první vicemiss v soutěži Česká Miss za rok 2009, Tereza Jelínková a Monika Brunová.

Ale zpět k autům. V kalendáři se objevují i technické informace o všech přítomných strojích, nalézají se na zadní kartónové straně. Škodateam nástěnný kalendář pro rok 2023 prodává za 259 Kč, stolní stojí 129 korun. Oba dohromady v jednom setu vyjdou na 359 Kč.

A za zmínku rozhodně stojí skutečnost, že koupí kalendáře přispějete na organizování akcí, které Škodateam pořádá už přes 20 let. Jde například o různé srazy, amatérské rallye a jiné soutěže nebo autokino.

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

1. 12. 2022 06:22
Tvl
Co to žere?