Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímavý odkaz: prověření ojetého auta dle VIN

Ondřej Láník
Diskuze (1)
Společnost Car Detect přináší zájemcům o koupi automobillu z druhé ruky užitečný nástroj pro prověření konkrétního vozu v databázi osmi leasingových společností a Policie ČR.

Společnost Car Detect ve spolupráci s největšími leasingovými společnostmi v ČR vytvořila on-line webovou službu s názvem VINdetect, která je dostupná na stránkách www.cardetect.cz. Pomocí této služby uživatel zjistí zda k zadanému VIN je veden záznam u osmi leasingových společností. Součástí služby VINdetect je rovněž pátrání Policie ČR.

Služba "VINdetect" zjišťuje, zdali původ vozidla byl v minulosti prověřen společností CarDetect, zda je vozidlo evidováno jako odcizené v databázi odcizených vozidel Policie ČR, nebo je-li vozidlo v majetku následujících leasingových společností: GE Money Auto, CCB Finance, ŠkoFIN, CAC LEASING, ČSOB Leasing, Essox Leasing, Unileasing, Vltavín leas, sAutoleasing, Leasing České spořitelny.

Služba VINdetect není žádným způsobem zpoplatněna, přístup k ní má každý uživatel internetu. VINdetect slouží jako ochrana obchodníků s ojetými vozy i koncových zákazníků, kteří takto mohou číslo karoserie prověřit on-line a minimalizovat tím riziko nákupu právně závadného vozu.

Ondřej Láník
Diskuze (1)