Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Záznam ženevské premiéry Škody VisionS

Martin Machala
Diskuze (44)
Na Auto.cz jste mohli sledovat stream z tiskové konference Škody, která v Ženevě představila koncept velkého SUV.

Video se připravuje ...

Letošní ženevský autosalon začal pro českého motoristického fanouška pěkně zostra. Hned na začátku prvního tiskového dne se totiž poprvé živě představila Škoda VisionS. Konference začala v 8:25 a vy jste mohli být přímo u toho. Pokud jste náš přímý přenos nestihli, můžete si nyní pustit jeho záznam.

A to není jediná videonovinka pro letošní Ženevu. Těšit se můžete také na unikátní 360° video, tedy virtuální prohlídku celého výstaviště!

Martin Machala
Diskuze (44)
Avatar - leone
2. 3. 2016 08:11
Re: zprasený design
..... doufejme, že ty ohavná spodní "světýlka" v reálu nebudou,....ale upřímně , moc tomu nevěřím,....
...SEAT Ateca vypadá lépe, to souhlas, ale proti původnímu konceptu "V20V", to také ve finále žádná bomba není,...ale chápu, že to bylo direktivní rozhodnutí VW,....utlumit emoce,...a udělat něco , co nebude příliš "e-m o c i o-n" >:D ... a to se vskutku POVEDLO !!!!!!!!!!! >:D
zprasený design
Ta příď s těmi lucerničkami, co vypadají jak prasečí očka a zbytečně obludnou tlamou, je opravdu ohavná a pro spoustu lidí, se kterými jsem mluvil, je to nepřekousnutelný důvod, proč takovou obludu nekoupit. Rovněž interiér se hrubě nepovedl, doufejme, že v seriové výrobě bude vypadat normálně a nebude mít ten asijský tablet namísto klasických kulatých a mechanických přístrojů - min. rychloměru a otáčkoměru. Vůz by jednoznačně měl mít ruční brzdu. Bez ní by na něj měla být sleva alespoň 50 tisíc Kč, protože SUV bez ruční brzdy není plnohodnotný. Slušel by tomu motor 3.0 TDI. Samozřejmě předpokládám, že po sklopení zadních sedadel vznikne zcela rovná ložná plocha! To je asi tak 10x důležitější, než ta zbytečná cingrlátka.
Už vidím ty karosáře, jak zakrývají ta hnusná přídavná světýlka plechem a zakytovávají to. Pokud by se tomu navíc dala trochu nižší přední maska třaba z Passatu, vypadalo by to už docela k světu.

PS: naopak lze jednoznačne pochválit design SEATu Ateca :yes:
Avatar - Googelit
1. 3. 2016 22:13
Re: Je tam víc značek!
ten mě nezajímá >:D Škoda SUV je cool :-! ...ale nový Mégan mi nevadí, navíc když bude na výběr i s 1.6 atmo benál :-)
Avatar - Googelit
1. 3. 2016 22:11
Re: Vážená redakcia
jsem si kvůli tobě aj pogoogloval, co to adblock znamená. Mi to třeba vůbec nevadí. Nahoře je jen jeden baner a dokonce s Mazdou 3, na to se dá dívat. Kdyby tam byla Ačka nebo Hov.na.j neřeknu, ale takhle to vůbec neva. Spíš my co máme moniroty 27 a víc palců, máme prázdné boční okraje. To se na dražších zahraničních stránkách nestává a mají to už na to optimalizované.
Avatar - cechblog
1. 3. 2016 22:05
Re: Experti
za tohle bych nedal ani korunu, chodím se sem koukat jen na obrázky, texty se číst nedají