Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Žena sama vypátrala zloděje svého auta. A odvezla si ho zpět

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Když vám někdo ukradne auto, pravděpodobně zavoláte policii a všechno necháte na ní. Jedna Američanka se ale do pátrání pro svém vozu pustila sama. A úspěšně.

Danielle Reno o svou Toyotu 4Runner přišla na čerpací stanici v Kansas City, když prý jen na pár vteřin opustila vůz. Zavolala samozřejmě policii a hlavní podezřelou popsala jako "silnou a prsatou ženu ve věku mezi 30 a 40 lety".

Jenže Reno pátrání nepřenechala jen policistům. Uvnitř auta totiž zůstal její mobil se zapnutou polohou a také platební karty. Díky GPS tak mohla sledovat pohyb telefonu a díky platbám kartou zase věděla, kde podezřelí nakupují.

Se svou sestrou takhle zloděje sledovala celých 48 hodin, až se dostala do restaurace Applebee's v Gladstonu. Tam pak spatřila tři podezřelé, které poznala ze záznamu z bezpečnostních kamer.

A protože u sebe měla náhradní klíč od své Toyoty, auto si prostě odvezla zpátky domů. Její sestra mezitím partičku sledovala a kontaktovala policii, která skupina zatkla.

Na první pohled to tedy vypadá jako šťastný konec. Bohužel Reno úplně unešená z návratu svého vozu není. Zloději ho totiž za dva dny stihli tak zaneřádit odpadky, že ho dál odmítá řídit.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme