Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva živě: Seat Altea Freetrack

Ladislav Čermák
Diskuze (25)
Koncern Volkswagen těží z platformy Octavie 4x4 absolutní maximum - dalším klonem je zvýšený Seat Altea

Největší novinkou na španělském stánku se stal efektně tvarovaný prototyp budoucí terénní verze minivanu Altea XL. Pod názvem Freetrack se představila v extrémní podobě s obrovskými 19" koly, světlostí 310 mm a škálou efektních doplňků. Přepracování se dočkaly oba nárazníky a nástavce prahů a blatníků, záď zdobí náhradní kolo á la Touareg, třešničkou je panoramatické střešní okno s podélnými nosiči a přepracovaný vzhled vnějších zrcátek. Uvnitř čeká nazdobený prostor se čtyřmi samostatnými skořepinovými sedačkami a všechny možné i nemožné prostředky, jak přesvědčit diváka, že tento terénní minivan je zároveň sportovní vůz. Pod kapotu se nastěhovala nejsilnější verze dvoulitru TFSI o výkonu 177 kW (240 k), která přes šestistupňovou manuální převodovku pohání přes mezinápravovou spojku Haldex II všechna kola. Sériové provedení se jistě dočká i klidnějších motorizací a civilnějšího vzhledu.

Ladislav Čermák
Diskuze (25)
6. 3. 2007 18:53
Re: Nelíbí
Ve všem s tebou souhlasím je to HNUS :no: :no: :no:
6. 3. 2007 18:15
No teda
Teda to snad nebudou vyrábět. To už u SEATu ztratili soudnost úplně a zcela.No aspoń jedna příčina krize SEATu je jasná. Humusácký design a cena za každou vymačkat daný koncet do mrtě protože chybí nápady tj. schopní designéři.
Avatar - MeSiL
6. 3. 2007 15:16
Re: VS Octavia scout
Beru tvůj názor, i když je dost mimo :-O :no: OII. Scout je klase oproti tomuhle...
6. 3. 2007 11:59
Civil
Tak tak, seriova podoba musi byt trosku umiernenejsia ko tento extrem, na fotkach to vyzera ako cinske auticko z hrackarstva za 120 korun... Ale bude to asi krajsie ako Scenic v terennej uprave...
6. 3. 2007 11:47
yaaa
Altea sa mi paci uz taka, aka je. A tato varianta je super :yes: . Slusny motor, pohon 4x4 a ta rezerva vzadu............ goood :yes: Konecne nieco od VWgroup, co sa len nehraje na trochu terenne auto pridanim par plastikov a vacsimi kolesami (golf, roomster scout), ale aj realne zvladne lahsi teren.