Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor hledá nové zaměstnance

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Společnost Zetor Tractors a.s. v současnosti hledá 40 nových pracovníků do výroby. Obsazovány jsou dělnické pozice, zejména pak brusiči, obráběči kovů nebo montážní dělníci.

Nábor nových zaměstnanců do výrobního závodu společnosti Zetor Tractors a.s. souvisí s plánovaným navyšováním výroby ve druhé polovině letošního roku.

Situace na trzích Evropy z pohledu celkových prodejů zemědělské techniky se již více než tři roky nachází v recesi, jednotlivé země zaznamenávají propady v prodejích. Této situaci čelí i výrobce traktorů značky Zetor.

Jana Ragasová, ředitelka Úseku lidských zdrojů a všeobecné správy ve společnosti Zetor Tractors a.s., k tomu uvádí, že podle odhadů a plánů na rok 2017 se propady prodejů na trzích Evropy postupně stabilizují do poloviny roku. Druhé pololetí z pohledu požadavků na výrobu bude náročnější vzhledem ke zvyšující se poptávce o traktory Zetor ze zemí Asie a Afriky, tedy z trhů, na které značka vstoupila v nedávné době.

S ohledem na plánované zvýšení požadavků na výrobu proto společnost reaguje navýšením pracovních míst v rámci výrobní části závodu a obsazuje 40 pozic, nábor byl zahájen v průběhu dubna.

Zájem je zejména o brusiče, obráběče kovů a montážní dělníky. Společně s dělnickými profesemi obsazuje společnost dalších 25 pozic převážně technickohospodářského zaměření, hledají se specialisté obchodu, marketingu, nákupu, konstrukce nebo vývoje a kvality.

V současnosti v Zetor Tractors a.s. aktuálně pracuje 660 osob a dalších 90 osob jsou zaměstnanci zahraničních poboček v USA, Velké Británii, Francii, Německu, Polsku a Indii.

Standardem je pro zaměstnance brněnské společnosti pět týdnů dovolené, pracovní doba v délce 7,5 hodiny, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, dětskou rekreaci, příspěvek na dovolenou 2x ročně a zaměstnancům je k dispozici také dotované stravování. Dále je zde možnost využít výhodné telefonní tarify a možnosti vzdělávání.

Jana Ragasová nejen v souvislosti s novými pracovními místy zve veřejnost na akci Den se Zetorem, která proběhne 20. května 2017 od 13:00 na adrese Trnkova 111, Brno Líšeň. Zde se veřejnost může seznámit s traktory značky Zetor i její historií a užít si bohatý doprovodný program. Připravený bude na místě i infostánek, kde budou případným zájemcům představovány volné pozice a zázemí společnosti.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - Panamira
16. 5. 2017 10:27
Zaměstnanec
Nevidím problém, v článku se píše jaké výhody dostane zaměstnanec, které jsou v podstatě ne důležité.Základní složka je, zaměstnance na dnešní dobu finančně dobře ohodnotit, benefity až na druhém místě. Tak pláče i Tatra a není proč.