Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor nabídne nové modely i pracovní místa

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Tradiční český výrobce traktorové techniky plánuje do pěti let rozšířit svou nabídku modelových řad a v souvislosti s tím hodlá vytvořit i nová pracovní místa.

Brněnský Zetor chce v příštích pěti letech svou současnou nabídku tří základních modelový řad zdvojnásobit a produkovat celkem šest modelových řad. S tímto plánem souvisí i vytvoření nových pracovních příležitostí.

V současné době pokrývají traktory Zetor výkonové kategorie od 51,5 kW do 103 kW. Interní i externí vývojoví odborníci již ovšem pracují na tom, aby se toto spektrum do pěti let rozšířilo na rozpětí od 37 kW do 147 kW.

Zetor chce do budoucna v souladu s aktuálními trendy trhu mířit na pozici výrobce sofistikovaných traktorů s vyšším technickým standardem.

Plánované rozšíření nabídky modelů, na němž se již pracuje, přímo souvisí s nabídkou nových pracovních příležitostí. První z nich Zetor nabízí již od začátku letošního prosince.

Mezi aktuálně otevřené manažerské pozice patří například manažer prodeje, mistr výroby, vedoucí výroby, projektový manažer a další. V rámci technicko-hospodářského zaměření je možné se ucházet například o pozice komoditního nákupčího, technologa, strategického nákupčího, konstruktéra traktorových kabin a plastů a řadu dalších.

Podle svých materiálů klade Zetor velký důraz na kvalitní zaměstnance a proto jim nabízí řadu benefitů, které jsou pro uchazeče o práci často stejně důležité jako platové podmínky. Mezi benefity patří mimo jiné příspěvek na zimní a letní dovolenou, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, odměna při pracovním výročí či ocenění životního jubilea.

Jedním z nefinančních benefitů, které využívají zaměstnanci společnosti Zetor Tractors, je snížená týdenní pracovní doba, jež činí 37,5 hodiny. Pro zaměstnance je připraveno také pět týdnů dovolené ročně. Navíc v celém vánočním období neprobíhá výroba a zaměstnanci mají dovolenou.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - aproximus
13. 12. 2013 22:24
200k
tak na dvěstěkoňský zetor jsem opravdu zvědavý.. jak nebude mít automat, tak jim za to nikdo peníze nedá..
Avatar - zobak
13. 12. 2013 09:05
Jen tak dál Zetor!
V roce 1990 jsem koupil nového Zetora za 120 000 kč a stále maká jak má! Dnes by nestačil ani milion! Když budou vyrábět traktory menší řady a za cenu dostupnou v České zemi, zájem určitě bude! :yes: