Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show míří na Slovensko

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

 Tradiční akce Zetor Tractor Show se uskuteční koncem září na třech místech na Slovensku.  

Společnost Zetor Tractors a.s. zve na tradiční akci Zetor Tractor Show na Slovensko, kde nabídne příznivcům zemědělské techniky možnost vidět a vyzkoušet traktory Zetor v terénu a při práci s agregacemi.

Nejprve se Zetor Tractor Show uskuteční v úterý 24. září v Poľnohospodárskem družstvu Trenčianska Turná, následovat bude akce ve čtvrtek 26. září v Agrodružstvu Soľ a pak v sobotu 28. září v Areálu STK Bidovce.

K vidění budou modely Crystal HD 170, Forterra HSX 140, Proxima HS 90 T2 a Major CL 80. Kromě odborné prezentace traktorů a jejich agregací se stroji Pottinger se návštěvníci mohou těšit na dobré jídlo včetně regionálních specialit.

Předváděcí akce Zetor Tractor Show v různých zemích pomáhají ke zvyšování povědomí o značce, rozvíjejí a podporují komunikaci s distributory, upevňují dealerské sítě a přispívají i k podpoře přímého prodeje.

Společnost Zetor Tractors a.s. zároveň díky nim získává přímou zpětnou vazbu od zákazníků, když její zástupci na akcích diskutují s účastníky o využití a klíčových vlastnostech traktorů Zetor, nebo o tom, co ke své práci potřebují.

Zdroj: Zetor Tractors a.s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Doporučujeme

18. 9. 2019 19:16
super :)
Bidovce sú blízko aj mne, tak tiež sa teším tej prezentácii na východe. Auto.cz vďaka aj za takéto informácie :yes:
Avatar - 3_diamanty
18. 9. 2019 11:09
bidovce
tak tie bidovce mam co by kamenom dohodil... nooo... mozno by som sa aj kukol na tu akciu ak je to aj pre siroku verejnost.. dik za tip ... uvidime :yes: