Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AAA Auto: Ceny ojetých Fabií klesají

Ondřej Láník
Diskuze (41)
Největší tuzemský i středoevropský prodejce ojetých vozů v tiskové zprávě uvádí, že ceny trvale nejprodávanějšího modelu, kterým je Škoda Fabia, klesají až o 10 %.

Na tuzemský trh v těchto dnech přichází druhá generace Škody Fabia, a tím výrazně klesají ceny nejen vozů první generace, ale i jejich starších předchůdců, tedy modelů Škoda Felicia a Favorit. Dalším důvodem je i skutečnost, že prodejci Fabií podporují doprodej stávající generace různými marketingovými akcemi a výraznými slevami, a proto následně klesají i ceny u starších vozů.

„V našich autocentrech nyní nabízíme okolo 400 Fabií. Ceny těch nejlevnějších se už běžně dostávají pod 109 tisíc Kč a brzy se mohou dostat i pod magickou hranici 99 tisíc Kč.“, říká předseda představenstva AAA AUTO Antony James Denny.

Škoda Fabia je trvale nejprodávanějším modelem v České republice, a to jak mezi novými, tak i ojetými vozy. Druhým nejprodávanějším modelem v AAA AUTO je Škoda Felicia, těsně následovaná Škodou Octavií. A právě ceny Škoda Felicie rovněž začínají reagovat na pokles cen u Fabií, a začínají zlevňovat pod hranici 29 tisíc Kč.

Ondřej Láník
Diskuze (41)
14. 3. 2007 06:47
Re: stabilní ceny
Pridi si pozriet cee´d na Slovensko, tu Ti ho predvedu k plnej spokojnosti, aj ked je to "len" korejske auto vyrobene na Slovensku. Mozno niektorym ceskym predajcom vadi, ze je to korejec, navyse so slovenskym pasom, sakra, to je strasna kombinacia... ;-) >:-[]
12. 3. 2007 08:30
Re: JENOM jestli to neni taky trochu jinak...
Jasne, chcel som len podotknut, ze Fabii su plne bazary aj z inych zdrojov. Teraz premyslam ci preto, lebo je to najpredavanejsie auto, alebo sa ho tolko ludi potrebuje zbavit...
Avatar - Pekelná Micinka
9. 3. 2007 13:38
Re: PROBLÉM VYŘEŠEN!
Chtěl jsem říct výhřevností... No jednu věc si přesto nechci představit - smutné oči dětí, až jim tatínek bude vysvětlovat, proč muselo morčátko zmizet, když on potřeboval rychle odjet na služební cestu a den předtím zapoměl vzít plnou... >:-[] :-( ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
9. 3. 2007 13:24
Re: PROBLÉM VYŘEŠEN!
Zabýval se někdo tepelnou účinností kočky? >:D >:-[]
9. 3. 2007 11:59
Re: JENOM jestli to neni taky trochu jinak...
Tak neviem ci len okolo Boleslavi, Fabii su plne autobazary aj po celom Slovensku...Odhadom v Bratislave v AAA tvoria Fabie tak 1/3 vsetkych ponukanych aut...