Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi A5 S-line: sportovní paket pro kupé

Roman Daněk
Diskuze (45)
Jak už bývá u Audi zvykem, po nějaké době po představení nové řady se na objeví paket S-line a model A5 není výjimkou.

Nové kupé A5 od společnosti Audi mělo premiéru společně se sportovní verzí S5 na letošním ženevském autosalonu. Konkurent nedávno představených BMW 3 a Mercedesů CLK se bude chtít prosadit většími rozměry a zejména designem.

Od skončení autoshow v Ženevě uběhl měsíc a Audi vyslalo do světa další doplněk pro A5. Kdo váhá mezi A5 a S5, může zvolit zlatou střední cestu v podobě A5 s novým sportovním paketem S-line. Zákazník dostane v příplatkovém paketu 18" nebo 19" kola z lehkých slitin, pro zájemce je možnost zvolit z extrémní 20palcové disky.

V interiéru jsou sportovní sedačky s lepším bočním vedením a elektricky polohovatelnou bederní opěrkou. Budete si moci zvolit čalounění, na výběr je kombinace látka-kůže, komplet kožené potahy nebo Alcantara. Vše je obšito stříbrnou nití. Dominantní prvkem je sportovní tříramenný volant, doplňky obložení jsou z matného hliníku a na patřičných místech bude označení paketu S-line.

Karosářské doplňky budou opět velmi decentní, jako jsou lehce změněné nárazníky, nová mřížka chladiče, modifikované koncovky výfukového systému a na zádi přidaný difuzor. Sportpaket plus stojí 2 040 eur (cca 57 tis. Kč) a balíček karosářských doplňků vás přijde na 1 440 eur (přibližně 40 tis. Kč).

Roman Daněk
Diskuze (45)