Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat přiveze na náplavku svá SUV i ostrý závoďák

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Španělská automobilka nebude letos na unikátní automobilové výstavě Auta na náplavce chybět. A my už víme, jaké vozy nám tu letos ukáže.

Během prvního ročníku automobilové výstavy Auta na náplavce patřil stánek španělské značky Seat mezi hojně vyhledávané, jelikož sem automobilka v rámci výstavní premiéry přivezla novinku v podobě městského SUV Arona. To na pražském břehu Vltavy nebude chybět ani v roce letošním, ze segmentu sportovně-užitkových vozů pak model doplní i Ateca FR.

Seat nezapomněl ani na fanoušky sportovní jízdy. Stánek tak obohatí o Leon Cupra ST v šedé barvě s karbonovým paketem, chybět nebude ani Leon Cupra R. A aby těch ostřejších strojů nebylo málo, přiveze značka dokonce i závoďák Cupra TCR, se kterým Petr Fulín aktuálně působí v šampionátu TCR.

V dřívějších příspěvcích už jsme vás informovali o tom, co na náplavku přiveze mladoboleslavská Škodovka, jaké vozy uvidíme na stánku Volkswagenu, ale řeč přišla i na všechny výstavní premiéry.

Závěrem dodejme, že automobilová výstava Auta na náplavce 2018 se koná od 30. srpna do 2. září a kromě vozů samotných se můžete těšit na bohatý kulturní program. Veškeré podrobnosti naleznete na oficiální facebookové události, fotografie ze zákulisí příprav zase na našem Instagramu. A pokud se na náplavku letos chystáte i vy, nezapomeňte s námi své zážitky sdílet pod hashtagem #AutaNaNáplavce.

Budeme se těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)