Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2018: Škodovka přiveze Vision X i jednu historickou raritu

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
Start druhého ročníku automobilové výstavy Auta na náplavce se blíží a postupně se nám odhaluje i složení jednotlivých stánků. Které vozy nebudou chybět u Škodovky?

Poslední týdny odpočítáváme do startu automobilové výstavy Auta na náplavce 2018. Nyní je tak ideální příležitost seznámit se s první várkou vozů, které na pražské břehy Vltavy dorazí. A v případě mladoboleslavské automobilky Škoda jich bude požehnaně.

Ze všedních strojů vypíchněme omlazenou Fabii, jež dorazí coby hatchback i kombík. Chybět nebude ani ostrá Octavia RS, malé Citigo, Karoq či Kodiaq v provedení Laurin & Klement. Těšit se můžete i na vlajkovou loď v podobě Superbu.

Podstatně zajímavější je ale seznam speciálních modelů. Škodovka totiž stánek během letošního ročníku obohatí o několik netradičních kousků: koncept Vision X, jenž je předobrazem malého městského SUV, limitovanou Fabii R5 a konečně model Laurin & Klement 110 z roku 1925! Kromě vozů jako takových nebude chybět ani prezentace projektů Bezpečný pátek, Natři Honzu! a zajímavou příležitostí jistě bude i prozkoumání rozřízlého Karoqu.

Rozhodně sledujte Auta na náplavce 2018 na sociálních sítích: veškeré podrobnosti naleznete na facebookové události, fotografie z příprav a zákulisí zase servírujeme na náš Instagram. A pokud se na náplavku ve dnech 30. srpna – 2. září chystáte, sdílejte s námi snímky a zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce. My je posléze rádi pošleme do světa!

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
Avatar - Zetti
6. 8. 2018 18:29
Re: Auta na naplavce
Ja jo, potrebuju ho k praci. Kazdy kdo spravuje SEOfriendly webovky by mel mit FB a TW
Avatar - _Karel_
6. 8. 2018 15:46
Re: Auta na naplavce
Z tvého odkazu: "Martin Machala se také v rozhovoru ptal, co Klus říká na náhlou změnu počasí"
Jak to jen okomentovat......
Avatar - Bubáq
6. 8. 2018 14:26
Re: Bože to nééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
Přestože s Vámi často souhlasím, tentokrát nikoliv. Ano, máte pravdu v tom, že je to akce pro akci, ale to neznamená, že by měla být na takovémto základě zrušena. Ani já nejsem optimista a domnívám se- na základě předchozích zkušeností s jinými akcemi podobného druhu- že vystavovatelé brzy přijdou na to, že se účast vůbec nevyplatí, a akce pomalu umře.
Nicméně si dovolím předpokládat, že core Vašeho příspěvku není akce samotná, nýbrž její publicita před, v jejím průběhu a po akci. Ale to je už jiný problém. Aby se nalezlo alespoň několik lokálních prodejců, kteří věnují nějaký ten peníz a čas svých zaměstnanců na účast, propagace musí být. To je přeci logické. A že je to propagace často hloupá, na to už jsme si jaksi zvykli. Kritika bohužel nedosáhne toho, aby se články o akci a údaje o ní přetvořily do stravitelné a objektivnější podoby. Bohužel...
Avatar - holden2
6. 8. 2018 13:56
Re: Auta na naplavce
do kolika z nich te tam pustili?
Avatar - Zetti
6. 8. 2018 13:37
Re: Auta na naplavce
Legendy se prestehovaly na vystaviste, jestli to nevis. A podruhe mi tam nikdo nedostane i kdyz vstupne neplatim. Maji FB koukni na recenze.