Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Řady vozů se nám rozšiřují! Ale kde je konec hlavní hvězdě?

Jan Mička
Diskuze (7)
Přípravy výstavy Auta na náplavce pokračují. Odpoledne jsme se byli podívat mezi pontony, kde se mimo jiné setkáte s italskými automobilovými skvosty.

První den příprav výstavy Auta na náplavce se nám přehoupnul do druhé poloviny. Stále pokračují stavby pódií, ale hlavně se na „place“ objevují nové výstavní kousky, o které tady přece jde především. Kolega Martin Machala je stále na místě, a aby vám aktuální atmosféru přiblížil, natočil další krátké video.

Jak sami vidíte, takřka hotovo je na plochách Nissanu, Volkswagenu nebo FCA, kde vedle pick-upu Fulback a SUV Stelvio uvidíte také rozkošný Abarth 500 a mimořádně vášnivou Alfu Romeo 4C. Myslelo se ale také na holky – rozhodně nezapomeňte omrknout Volkswagen Beetle Pink nebo nový Seat Ibiza FR v sytě rudém laku karoserie! Na tu největší hvězdu se však stále čeká. Přijede z Ingolstadtu a představuje absolutní technický vrchol mezi luxusními limuzínami. Chápete správně, je to nové Audi A8, kterému se ještě dnes budeme věnovat!

Jan Mička
Diskuze (7)
Avatar - Vij67
31. 8. 2017 21:53
Zbytecna akce
Zcela zbytecna akce. Nezajem. Nechapu, proc si nekdo mysli, ze kdyz nekde vystavi zcela konvencni auto, tak se na to prijde podivat pul Prahy ;-\ Pro vystavovatele zcela vyhozene penize.
Avatar - Johny.Rico
31. 8. 2017 06:58
Ano!
Podpořím. Je to sviňárna!
30. 8. 2017 20:16
Autoplay fuj!!!
Nerad bývám sprostý, ale běžte s tím automatickým přehráváním videií do z.a.d.e.l.e.!!!
30. 8. 2017 20:02
ani sem to nečetl
Ale jak už tady byly reakce...
Stánek mají u FCA téměř hotový a fotka???? Nikde... >:-[]
Avatar - Floyd
30. 8. 2017 19:52
Re: Chlebíčky zabraly
Machala >:D >:D >:D